stratios
Member
Μπορώ να τις βρω κάπου οργανωμένες?Έχω γράψει 16 ιστορίες
Σίγουρα θα έχουν το ίδιο ενδιαφέρον!!!!
Μπορώ να τις βρω κάπου οργανωμένες?Έχω γράψει 16 ιστορίες
ΠαρακαλούμεΣυγχαρητήρια, ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά που έχω διαβάσει..
Υπέροχες φωτό, και πολλές πληροφορίες για τα ΜΜΕ..
Ευχαριστούμε..
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Δεν το ήξερα για τις 24! Μου αλλάζει λίγο το πρόγραμμα μιας και σκόπευα εκείνη την ημέρα να την αφιερώσω όλη για μουσεία κλπ. Δεν πειράζει τότε εκείνη την ημέρα ψώνια και την επόμενη μουσεία.http://www.smb.museum/en/plan-your-visit/special-opening-hours-during-public-holidays.html
Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα των Μουσείων του Βερολίνου στις 24/12 όλα τα μουσεία της πόλης είναι κλειστά.
Στις 25/12 και 26/12 τα μουσεία είναι ανοιχτά με ωράριο λειτουργίας όπως τις Κυριακές.
Εάν ενδιαφέρεσαι να πας στο μουσείο της Περγάμου και στο Νέο Μουσείο την ίδια όμως μέρα, σε συμφέρει να βγάλεις το ενιαίο εισιτήριο "Museum Island all exhibitions" με 18 €. Βέβαια φρόντισε οπωσδήποτε να κάνεις έγκαιρα κράτηση στο μουσείο της Περγάμου για είσοδο συγκεκριμένη ώρα. Θα γλυτώσεις αναμονή 1,5 -2 ώρες, ίσως και περισσότερες!
Από ότι έχω διαβάσει την παραμονή Χριστουγέννων τα πάντα κλείνουν νωρίς στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και ο κόσμος μαζεύεται στα σπίτια για τα φαγοπότια. Ίσως θα έχεις πρόβλημα και με το φαγητό μετά το μεσημέρι.Σε ευχαριστώ πολύ!!! Δεν το ήξερα για τις 24! Μου αλλάζει λίγο το πρόγραμμα μιας και σκόπευα εκείνη την ημέρα να την αφιερώσω όλη για μουσεία κλπ. Δεν πειράζει τότε εκείνη την ημέρα ψώνια και την επόμενη μουσεία.
Danke! Χαίρομαι που βοήθησα.Καλημέρα, ομολογώ να πω πως η βοήθεια είναι απίστευτη !!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ καταρχήν για την ιστορία και δεύτερον για τα σχόλια των υπολοίπων. Έχω κλείσει με RYanair 23/12/17 έως 26/12/17.
2 πράγματα θέλω μόνο να ρωτήσω.
Είδα ότι προτείνεται πολύ το PARK INN ( το ξενοδοχείο ). Το έψαξα μου άρεσε και διάβασα όλα τα σχόλια και φαίνεται καλό. Ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει να βάλω μέσα στην τιμή και το πρωινό γιατί δεν ξέρω πόσο θα βγαίνει αν πηγαίνω κάθε μέρα και τρώω έξω. Και φυσικά αν έχει καλό πρωινο.
Δεν είχες οδηγό την ιστορία μου αλλά θα την έχεις οδηγό! Αφού δεν πήγες ακόμα!Για αλλη μια φορα ειχα οδηγο την ιστορια σου! Λεπτομερεστατος. Απιστευτη ιστορια και παλι!!
Μια ερωτηση εχω να σου κανω. Αν θελω 6ημερη ή 7ημερη καρτα απεριοριστων διαδρομων χωρις εκπωσεις σε αλλα αξιοθετα θα πρεπει να αγορασω την
7-Tage-Karte VBB-Umweltkarte ??
Ισχυει οτι ειναι για συγκεκριμες ωρες της ημερας;; Εκτος και αν το μετεφρασα λαθος!!
Καλα λεω οτι ειχα οδηγο την ιστορια σου!! Γιατι εκει στηριχτηκα για το προγραμμα μου!Δεν είχες οδηγό την ιστορία μου αλλά θα την έχεις οδηγό! Αφού δεν πήγες ακόμα!
Κοίτα υπάρχει το 7-Day-Ticket και ισχύει ακριβώς για 7 ημέρες από την στιγμή της επικύρωσης και λήγει την 7η ημέρα στις 12 τα μεσάνυχτα. Είναι η κάρτα που αναφέρεις. Αυτές οι κάρτες είναι για απεριόριστες διαδρομές με όλα τα μέσα μεταφοράς. Κάτι μετέφρασες λάθος
Μπορείς να επιλέξεις την αγγλική γλώσσα στη σελίδα τουςΚαλα λεω οτι ειχα οδηγο την ιστορια σου!! Γιατι εκει στηριχτηκα για το προγραμμα μου!
Επιπλεον εγω με τα γερμανικα καμια σχεση!! Απλα βρηκα στο σαιτ τους το παρακατω “Die 7-Tage-Karten VBB-Umweltkarte beinhaltet die Mitnahme von einem Erwachsenen und bis zu drei Kinder (6 bis 14 Jahre) montags bis freitags ab 20 Uhr bis 3 Uhr des Folgetages sowie samstags, sonntags, am 24. und 31. Dezember und an gesetzlichen Feiertagen ganztägig“
Και το translate μου το μετεφρασε απο τις 20:00 το βραδυ οτι μπορει να χρησιμοποιηθει!!
Σε ευχαριστω!!