Italitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Αυστρίας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Αχ το Circolino...
Αυτο που ρωτας ειναι πολυ γενικο. ξαρταται απο τι σου προσφέρει το συγκεκριμένο b&b και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και τον ενθουσιασμό μου για όλες αυτές τις εμπειρίες και πληροφορίες που μοιράζονται τόσοι άνθρωποι! Μαζί με την κοπέλα μου σχεδιάζουμε ένα ταξίδι στο μπέργκαμο και έχουμε μπερδευτεί σχετικά με το που είναι προτιμότερο να μείνει κανείς, στην παλιά ή στη νέα πόλη του μπέργκαμο; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει μείνει κανείς σε B&B ξενοδοχείο και ποιες είναι οι βασικές διαφορές του από ένα τυπικό ξενοδοχείο;
Το Τορίνο είναι μια πανέμορφη πόλη, μια ανθρώπινη πόλη. Σίγουρα πρέπει να δεις και τα παρακάτωΠαρά πολύ γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο αυτήν την στιγμή για να κάνω σχέδια και βασίζομαι πολύ σε όποιες πληροφορίες μπορούν να μου δώσουν. Ξέρω έχει αναφερθεί σε άλλο θέμα αλλά το αυτοκίνητο το είχες κλείσει από Ελλάδα . Έχει σημαντική διαφορά η τιμη; γιατί δεν ξέρω εάν θέλω να νοικιάσω ή να μετακινηθώ με τρένο. Και δίπλωμα θα δεχτούν το ροζ; για να μην δίνω τώρα λεφτά στην ελπα. Γιατί για το νέο δεν προλαβαίνω.