piccolo_mondo
Member
Μην γραφουμε κ ο,τι θελουμε...α)καλό είναι... βασικά όντως το μιλάνο είναι μόνο για ψώνια (γύρω απ το duomo είναι όλα...) αν και Κυριακή τα καταστήματα θα ναι κλειστά...anyway.
Μην γραφουμε κ ο,τι θελουμε...α)καλό είναι... βασικά όντως το μιλάνο είναι μόνο για ψώνια (γύρω απ το duomo είναι όλα...) αν και Κυριακή τα καταστήματα θα ναι κλειστά...anyway.
Και εγω εκλεισα τελικα στο ξενοδοχείο που ήθελα απο την αρχη σε πολύ καλή τιμή. Αν και γενικά δεν ειμαι φαν των χοστελ. Εσύ εχεις κλεισει?efiVa & mariagl δεν σας ενδιαφέρει κατι απο hostel;;;
Milano πάνε τα κορίτσια, όχι Liguria ...Έλα κοριτσαρέ μου.. Θα με πάρετε μαζί σας?
πες μας την γνωμη σου για το ταξιδι και γραψε κατι ουσιαστικο την επομενη φορα...Μην γραφουμε κ ο,τι θελουμε...
θα πρεπει να γραψεις την ημερομηνία επιστροφης σου.να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο,θέλω να κάνω online check in στην ryanair,βάζω την εθνικότητα μου και δηλώνω οτι θα ταξιδέψω με ID.Μου ζητάει όμως ημερ/νια λήξης της ταυτότητας μου(που αυτό δεν ισχύει στις Ελληνικές τατότητες,μόνο ημερ/νια έκδοσης έχει),τι να κάνω??τι να βάλω?να βάλω κάτι στην τύχη?έχει τύχει σε κανέναν?