Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Υπάρχουν πόλεις που ήθελα να πάω για τα αξιοθέατα τους, άλλες για να χαλαρώσω και να περάσω καλά, άλλες για την ιστορία και την αύρα τους, άλλες για τη φύση τους, το Βελιγράδι είναι ίσως η μοναδική πόλη που ο 1ος λόγος για να την επισκεφτώ ήταν οι άνθρωποι και τελικά μετά από 4 μέρες στην πολύπαθη μα τόσο γοητευτική βαλκανική πρωτεύουσα αποδείχτηκε οτι ήταν αρκετός...Εξάλλου εγώ δεν έχω άλλη επιλογή από το να συμπαθώ τρελά τους Σέρβους οι λόγοι πολλοί όπως :Emir Kusturica (δε μπορώ να ξεχάσω πόσο λάτρεψα το Underground όταν μια μέρα το 1996 είχα κλειστεί στο δωμάτιο των γονιών μου κι έβλεπα την βιντεοκασέτα που μόλις είχα νοικιάσει και την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου οτι αυτήν την πόλη θα την επισκεφτώ κάποια μέρα…), Goran Bregovic, Dejan Bodiroga και φυσικά ο άρχοντας Zeljko Obrandovic…
Λαός περήφανος και αξιοπρεπής, προσπαθεί να μην μοιρολατρεί και πάνω από όλα να καταφέρνει να σηκώνεται μετά από κάθε δυσκολία…Ωραίοι άνθρωποι οι Σέρβοι κυριολεκτικά και μεταφορικά, αυθεντικοί, εξωστρεφείς, βαλκάνιοι...Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες, το Βελιγράδι δεν το βλέπεις τόσο με τα μάτια όσο με την καρδιά και μέσα από την συναναστροφή με τους κατοίκους του...Δε χρειάζεσαι πρόγραμμα μόνο καλή διάθεση και εμείς είχαμε άφθονη, οπότε πιο πολύ θα δώσω συνοπτικά κάποια στοιχεία για το πως πέρασα 4 μέρες στην Λευκή Πόλη.
Λαός περήφανος και αξιοπρεπής, προσπαθεί να μην μοιρολατρεί και πάνω από όλα να καταφέρνει να σηκώνεται μετά από κάθε δυσκολία…Ωραίοι άνθρωποι οι Σέρβοι κυριολεκτικά και μεταφορικά, αυθεντικοί, εξωστρεφείς, βαλκάνιοι...Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες, το Βελιγράδι δεν το βλέπεις τόσο με τα μάτια όσο με την καρδιά και μέσα από την συναναστροφή με τους κατοίκους του...Δε χρειάζεσαι πρόγραμμα μόνο καλή διάθεση και εμείς είχαμε άφθονη, οπότε πιο πολύ θα δώσω συνοπτικά κάποια στοιχεία για το πως πέρασα 4 μέρες στην Λευκή Πόλη.
Last edited by a moderator: