SPROM
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εξεταστική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δεν ξέρω τώρα...
Έτρωγα βραδυνό.Μικρέ τα έχεις μπερδεμένα.
Η Bloody Sunday που τραγουδούν οι U2 είναι αυτή και ουχί αυτή που περιγράφεις και αναφέρεται στη σφαγή του Londonderry.
Δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω το οτιδήποτε,δεν θα ήθελα να χαλάσουμε την ιστορία σου όμως γιατί είναι βέβαιο πως μια τέτοια συζήτηση θα προκαλέσει ένα ψιλομπάχαλο.
Προφανώς, δεν τα μπέρδεψα. Δεν γράφω κάτι, χωρίς να έχω διαβάσει πολύ γι'αυτό. Διάβασα σε συνέντευξη του Lennon στο παρελθόν ότι μιλούσε για την 21η Νοεμβρίου. Οι U2 to διασκεύασαν, οπότε διόλου απίθανο να αναφέρονται στο Londonderry.
Επιμένω ότι θα είχε ενδιαφέρον, εφόσον γνωρίζουμε όλοι πώς να είμαστε κόσμιοι.
Επεξεργάζομαι το μήνυμα για να σου πω ότι μία πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο wikipedia σε επιβεβαιώνει. Όταν είχα διαβάσει την αναφορά για την οποία έγραψα παραπάνω, είχα σοκαριστεί από την ''άποψη'' της πραγματικότητας του τραγουδιού και άλλαξα τη γνώμη μου για το Λέννον. Παρόλ' αυτά, και λόγω της αναφοράς σου και της έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων από πλευράς μου, θα επεξεργαστώ και πάλι το κείμενό μου, ώστε να εναρμονίζεται με την πραγματικότητα, ως έχει αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ για το σχόλιο.