μάλλον εννοεί το frappe al caffe που δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που ξέρουμε εδώ. φερνει προς μιλκ σεικ εκτός ότι ο καφές έχει φτιαχτεί ώρες πριν. κι όλα αυτά σ' ένα μπαρ που κ καπουτσίνο να παραγγείλεις θα εισπράξεις υποτιμητικά βλέματα από τα γκαρσόνια..στο Sant' Eustacchio μόνο για τον απίστευτο εσπρέσσο.Φραπέ στην Ιταλία? Mamma mia....
....................αλλά ο μπακαλιάρος με ρεβύθια και δενδρολίβανο ανοίγει νέους ορίζοντες στην γεύση.
είσαι με τα καλά σου ή να βάλω τις φωνές? Σύνελθε!!!
κι εγώ που νόμιζα ότι είχες τελειώσει την ιστορία,αλλά ιστορία χωρίς...φαγητό και μάλιστα ιταλικό δε γίνεται,τα καταγράφω για μελλοντική επίσκεψη!
Δια ταύτα φίλοι γουστάρουμε τον dmdoc... δεν μασάει με τίποτα Μπράβο βρε φίλε! εγώ πάντως τι να σου πω? δεν θα το έτρωγα. Για συνέχισε... παρακολουθώ σε......όχι τις φωνές,αλλά τις βουβουζέλες!!!!
Έτσι έλεγα και εγώ,μέχρι που το δοκίμασα....
Καλό!ναι πράγματι που να προλάβει κανείς σ αυτή την πόλη και το φαγητό το αφήνω τελευταίο...όσο για τον μπακαλιάρο σας αυτό με τα λιβάνια ότι και να λές σου το χαρίζω...στα φετουτσίνι και τα υπόλοιπα λέμε ναι!...ναι γιατί κάθε φορά που πας,δεν τα προλαβαίνεις ΟΛΑ...
Χαιρομαι πολυ γι αυτη σου την ανακαλυψη, αφου περπατησα ολο τον δρομο απο το termini μεχρι το San Lorenzo, ηταν αδυνατον να εντοπισω αυτο το εστιατοριο παρολο που ανεβοκατεβαινα την οδο που θα επρεπε να βρισκοταν,βασει οσων ειχα διαβασει στο forum. Απογοητευτηκα και εκανα μια τραγικη επιλογη κοντινου εστιατοριου γτιατι ειχα πεθανει στην πεινα.-Το Da Marcello μπορεί να είναι εξαιρετικό αλλά είχε δοθεί στο forum σε λάθος διεύθυνση...δυστυχώς.Η σωστή είναι Via dei Marsi 67,πίσω από το Termini.