dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Πολύ γκρίνια για τη διαιτησία.
Εγώ κρατάω ότι έχουμε δει 4 ωραία ματς, που δεν το περιμέναμε λογω της μεγάλης σεζόν και της συχνότητας των παιχνιδιών (ανά 2 ημερες)
Έχουν παει ολα πάνω από τους 80 πόντους .
Η διαιτησία σε ελληνικό και ευρωπαικο επίπεδο δεν είναι καλή και αν κάποιος θέλει να γκρινιάξει γκρινιάζει.
Για εμένα και στα 4 ματς κέρδισε η καλύτερη ομάδα.
Χθες αν οι διαιτητές ήταν στημένοι δεν θα έδιναν αντίαθλητικό στον Ολυμπιακό ούτε θα ακύρωναν το καλάθι του Ολυμπιακου στο τσαλενζ του Αταμαν.
Δεν λέω αν ήταν σωστές ή λάθος αποφάσεις αλλά την πρόθεση τους .
Θα μπορούσα και εγώ στο ΟΑΚΑ να πω για τα 3 δευτερόλεπτα στον Μιλουτινοφ σε πολύ κρίσιμο σημείο και τουλάχιστον αλλά 4 σφυρίγματα
Για αυτό λέω για εμένα σε όλα τα παιχνίδια στο τέλος κέρδισε ο καλύτερος.
Και το σημαντικότερο πάρα την μεγάλη τοξικότητα έχουμε δει ωραία ματς
Αύριο σίγουρα είναι πολύ μεγάλο φαβορί ο Παναθηναικός.
Εγώ κρατάω ότι έχουμε δει 4 ωραία ματς, που δεν το περιμέναμε λογω της μεγάλης σεζόν και της συχνότητας των παιχνιδιών (ανά 2 ημερες)
Έχουν παει ολα πάνω από τους 80 πόντους .
Η διαιτησία σε ελληνικό και ευρωπαικο επίπεδο δεν είναι καλή και αν κάποιος θέλει να γκρινιάξει γκρινιάζει.
Για εμένα και στα 4 ματς κέρδισε η καλύτερη ομάδα.
Χθες αν οι διαιτητές ήταν στημένοι δεν θα έδιναν αντίαθλητικό στον Ολυμπιακό ούτε θα ακύρωναν το καλάθι του Ολυμπιακου στο τσαλενζ του Αταμαν.
Δεν λέω αν ήταν σωστές ή λάθος αποφάσεις αλλά την πρόθεση τους .
Θα μπορούσα και εγώ στο ΟΑΚΑ να πω για τα 3 δευτερόλεπτα στον Μιλουτινοφ σε πολύ κρίσιμο σημείο και τουλάχιστον αλλά 4 σφυρίγματα
Για αυτό λέω για εμένα σε όλα τα παιχνίδια στο τέλος κέρδισε ο καλύτερος.
Και το σημαντικότερο πάρα την μεγάλη τοξικότητα έχουμε δει ωραία ματς
Αύριο σίγουρα είναι πολύ μεγάλο φαβορί ο Παναθηναικός.