Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- NY
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
Ο Αταμαν δλδ ειναι προκλητικος αλλά ο κοουτς μπαρτζωκας ειναι ανθρωπος και λόγω έντασης παρασυρεται για λίγο? εγω πάλι βλέπω εναν ανθρωπο να βρίζει με τον χειροτερο τροπο συνεχεια τα θεια και αυτο δεν το δικιολογω σαν ενταση της στιγμης... είναι οτι χειρότερο για μενα αυτό...Εγώ διαβάζω ότι οι σχέσεις Σπανουλη με Γιαννακοπουλο αυτή την περίοδο είναι καλές.
Θα μπορούσε να δώσει συγχαρητήρια στον Παναθηναικο νωρίτερα;
Προφανώς θα μπορούσε.
Αλλά στη συγκεκριμένη συνέντευξη ρωτήθηκε επί τούτου για το ποδόσφαιρο.
Όσοι τον ξέρουν, ξέρουν ότι ως άνθρωπος του μπάσκετ χάρηκε με το ευρωπαϊκό του Παναθηναικου.
Τώρα αν θέλετε να πέσετε μα τον φάτε πέστε
Προτεινετε και καλύτερο προπονητή.
Με τον κοουτς Μπαρτζωκα προφανως διαφωνώ με συμπεριφορές του αλλά εδώ και καιρό δέχεται στοχευμεννη και άδικη σε πολλά σημεία επίθεση .
Μέσα στο γήπεδο πολλοί μεγάλοι προπονητές ξεφεύγουν σε συμπεριφορές
Αν ήμουν στην θέση του θα προσπαθούσα να βρω λύση στο θέμα με Σλουκα.
Ουτε μετά τον μικρό τελικό θα έκανα κάποιες δηλώσεις.
Για τον Αταμαν έκανα απλά μια επισήμανση.
Για τον Σλουκα όμως επιμένω ότι είναι πολύ μικρός σαν άνθρωπος και οι συμπεριφορές του δεν έχουν να κάνουν με εντάσεις στιγμής όπως Αταμαν και Μπαρτζωκας.
Τα διαβάζω αυτα που γραφεις με σεβασμό και προσοχή, να σε ρωτησω... για τον Σλουκα όταν έπαιζε στον ολυμπιακό μέχρι πριν ουτε χρόνο δλδ τι άποψη είχες? είχες τη άποψη οτι είναι μικρός άνθρωπος ή ότι ειναι παιχταράς καταπληκτικός και θρυλάρα? γιατί αν είχες την άποψη οτι ειναι μικρός και κομπλεξικός και πέρσι πάω πάσο , αλλά αν δεν την είχες μήπως τελικά παιζει ρόλο τι χρωμα γυαλιά φοράμε? ρωτάω τώρα εγω φιλικά πάντα