Basketball

chrisbd

Member
Τι κηδεία ηταν αυτη ρε παιδιά;; για τουλάχιστον 15 με 20 ποντους την ειχα την ΙΤΑΛΙΑ και τελικά η ΣΕΡΒΙΑ που ηταν πρωτο φαβορί αποχαιρέτησε την διοργάνωση.. πολύ ψυχωμένη στο τελος μάλλον επηρεασε θετικά ψυχολογικά η αποβολή του προπονητη της.. απίστευτο παιχνίδι προς το τελος..

μην εχουμε και συνεχεια.. πρεπει να ειμαστε πολύ σοβαροι γιατι οι Τσέχοι ειναι κακοι μας δαίμονες τελευταία..

Nikos86

Member
Τι κηδεία ηταν αυτη ρε παιδιά;; για τουλάχιστον 15 με 20 ποντους την ειχα την ΙΤΑΛΙΑ και τελικά η ΣΕΡΒΙΑ που ηταν πρωτο φαβορί αποχαιρέτησε την διοργάνωση.. πολύ ψυχωμένη στο τελος μάλλον επηρεασε θετικά ψυχολογικά η αποβολή του προπονητη της.. απίστευτο παιχνίδι προς το τελος..

μην εχουμε και συνεχεια.. πρεπει να ειμαστε πολύ σοβαροι γιατι οι Τσέχοι ειναι κακοι μας δαίμονες τελευταία..
Το ίδιο ακριβώς μου είπε κι ο πατέρας μου. Πάντως ματσαρες βλέπουμε. Ανατροπές, νίκες από αουτσάιντερ, επιθετικά ματς, ρεσιτάλ από παικταραδες, ματς θρίλερ που πάνε παράταση. Προτίμησα να δω Σερβία Ιταλία από την ομάδα μου στο ποδόσφαιρο και δεν το μετάνιωσα. Αν και ποδοσφαιρικός αυτό το Ευρωμπάσκετ το απόλαυσα. Απίστευτο μέχρι στιγμής. Εν τω μεταξύ έπαιξα την Ιταλία στο ημίχρονο που έδινε 8,5 απόδοση. Όχι πως το πίστευα. Απλά πίστευα πως κάποια στιγμή θα πάρει προβάδισμα και περίμενα να κάνω cash out. Και πήρα 6,50 φορές τα λεφτά μου. Η αλήθεια είναι πως με έχει πάει και στοιχηματίκα σχετικά καλά.😉

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ότι τα εκανα κακάκια στο -8 έκανα, αλλά δεν περίμενα να μυρίσει μέχρι τη Βόρειο Ελλάδα.
Τιρινινι είναι η απάντηση. Άσε που είμαι πιο βόρεια από όσο νομίζεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τιρινινι είναι η απάντηση. Άσε που είμαι πιο βόρεια από όσο νομίζεις.
την ξέραμε την απάντηση αγαπητή. (για την τυρινίνη, όχι για το γεωγραφικό στίγμα)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom