gelf
Member
Η όμορφη ιστορία της Τσεχίας ολοκληρώνεται την Τετάρτη.
Η Αυστραλία θα είναι στον τελικό.
Η Αυστραλία θα είναι στον τελικό.
Η κλήση του Μαντζαρη είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Αθηναίου που ήταν η σκέψη του για την 12αδα. Από το να πάρει τον Κονιαρη, που περνάει οριακά το κέντρο αν το πίσω εγώ, προτίμησε τον Μαντζαρη.Για την εθνική μας τα έχω γράψει πολλάκις. Να μην γίνομαι κουραστικός. Τον Σκουρτόπουλο, δυστυχώς, τον έχω φάει στη μάπα. Προ 4ετίας μόνο ως χοντρό ανέκδοτο θα θεωρούσα ότι ο Σκουρτόπουλος θα είναι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας με ρόστερ Καλάθη και Αντετοκούμπο, ο οποίος θα είχε αναδειχθεί MVP του NBA.
Για να αφήσω το παρελθόν που μας πληγώνει, σκέφτομαι το σημερινό ανέκδοτο:
"Στην αρχή τον έκοψε από τη 12άδα
αλλά τραυματίστηκε ο Σλούκας
και τον ξανακάλεσε
κι αυτός ξαναγύρισε
και μετά ο Σλούκας έγινε καλά
κι είπε τελικά να τον κρατήσει
αλλά μετά είπε πως δεν έχει γκαρντ
κι αφού δεν έχει
δεν τον έβαλε να παίξει"...!!!!!!!!!!
Είναι αξιοθαύμαστη η αυτοκυριαρχία του Μάντζαρη. Εγώ θα του τράβαγα μερικά μπουκέτα και θα έφευγα χθες από την Κίνα. Ακριβώς μετά την τομερή δήλωση Σκουρτόπουλου "αν μου βρείτε τρία γκαρντ θα τους βάλουμε"
Ναι σωστά, ο ένας ειναι ο Καλαβρος κι ο άλλος ένας Σλοβενος. Ένα ψηλό πουλάκι μου είπε ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν που πάει ο Καλαβρος στο ΟΑΚΑ, μην τυχόν και κατασκοπεύει δεν ξέρω κι εγώ τι... Χαζομάρες.@Yorgos Σπόντα ήταν για τον γερο-Ρικ που δεν του άρεσε ο Θανάσης, το δικό μας το παιδί!! Φαίνεται έχει ρίξει πολύ δουλειά ο Θανάσης τον τελευταίο καιρό, πολύ βελτιωμένος. Για personal trainer φαντάζομαι λες για Μιχάλη Καλαβρό, εξαιρετικός προπονητής, όλοι λένε τα καλύτερα. Σε όλους τους παίκτες ο Καλαβρός δουλεύει με τη μηχανή με το δίχτυ που σου επιστρέφει την μπάλα, βοηθάει αρκετά στο να φτιάξεις καμπύλη και να δώσεις ύψος στο σουτ.
Για ΝΒΑ, Bucks κλπ θα τα πούμε αφού τελειώσει το παγκόσμιο. Η offseason ήταν απίστευτη πάντως!
Ανυπομονώ για Αυστραλία-Ισπανία και Αυστραλία τελικό. Και έπαιξα από τώρα το Αυστραλία-Τσεχία Over, στυλ παιχνιδιού δεν πρόκειται να αλλάξει καμία από τις δύο.
Μαντζαρης παίκτης δεν υπάρχει.
Μάλιστα παίκτης (Μάντζαρης) που αγωνίζεται χρόνια στην ευρωλίγκα δεν υπάρχει. Ο Πρίφτης φαίνεται ότι είναι βλάκας που τον πήρε στην Ούνιξ.Σαφώς και συμφωνώ με την δήλωση του Σκουρτοπουλο για μη ύπαρξη τριών γκαρντ.
Το γεγονός ότι αγωνίζεται στην ευρωλίγκα δεν σημαίνει ότι καθιστά το ροστερ μας καλό. Είναι ένας απλός ρολιστας της σειράς. Σίγουρα καλύτερος από Κονιαρη. Τώρα για τα γκαρντ που αναφέρετε μου φαίνεται τέρμα αστείο. Με κατσιβελη, Γκικα και Μποχωριδη να χτυπήσεις μετάλλιο σε μουντομπάσκετ; Ο Μποχωριδης πήγε στον παο και δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο στην πίεση των αντιπάλων. Θα παίξεις με Γκικα 1.80 σαν τρίτο γκαρντ; Ο Λαρεντζακης σωστά το θεσατε κέρδισε την Νιμπουργκ. Μέχρι εκεί καλός είναι.Μάλιστα παίκτης (Μάντζαρης) που αγωνίζεται χρόνια στην ευρωλίγκα δεν υπάρχει. Ο Πρίφτης φαίνεται ότι είναι βλάκας που τον πήρε στην Ούνιξ.
Ούτε ο Λαρεντζάκης υπάρχει, αν και ήταν ο βασικός μοχλός ανατροπής του αποτελέσματος και ανατροπής της ΑΕΚ απέναντι στη Νίμπουργκ.
Και προφανώς δεν υπάρχουν Γκίκας, Κατσίβελης, Μποχωρίδης κλπ.
Δεν υπάρχει τρίτος γκαρντ στην Ελλάδα. Γιατί αν υπήρχε δεν θα έπαιρνε τους ανύπαρκτους (πάντα κατά Σκουρτόπουλο, Μάντζαρη και Λαρεντζάκη και θα έπαιρνε κάποιους υπαρκτούς).
Μα με τη Νίμπουργκ παίζαμε την πρόκριση. Με την προσθήκη Σατοράνσκι και Μπάλβιν και ενός δύο ακόμα. Δεν υποτιμώ την Τσεχία, άλλωστε είχα ποντάρει σ' αυτήν και με την Τουρκία και με τη Βραζιλία και για πρόκριση με Ελλάδα. Αύριο βέβαια θα χάσει. Ατύχησε, βρίσκει στο δρόμο της την Αυστραλία.Ο Λαρεντζακης σωστά το θεσατε κέρδισε την Νιμπουργκ.
Ο Τζόρτζεβιτς έχει πάρει πολλές ευκαιρίες σε καλά πρότζεκτ και έχει αποδείξει ότι είναι ένας μετριότατος κόουτς που έχει μείνει 25 χρόνια πίσω. Έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο για τον Σκουρτόπουλο λέγοντας ότι έχουν πολλά κοινά. Μα είναι δυνατόν να κατεβάζεις ρόστερ με 4 σέντερ-δεινόσαυρους; Μα να παίζεις δίδυμο ψηλών Γιόκιτς - Ραντούλιτσα; Μόνο αυτός και ο Σκουρτόπουλος. Βέβαια υποψιάζομαι ότι με Ραντούλιτσα είτε έχουν μια ιδιαίτερα παθιασμένη σχέση, είτε κοινό μάνατζερ. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η μανία σε αυτόν τον πρώην παίκτη.Ο κυρ-σάσα, η πιο αποτυχημένη εμπνευση του γκρεμλιν τα τελευταία χρόνια, μαλλον θα παρει πόδι. Επιεικώς απαράδεκτη εικονα και βασει του υλικού της το αποτέλεσμα είναι τεράστια αποτυχία.