Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Γενικά σε αυτά τα τουρνουά είναι μικρότερη η ανάγκη τακτικής επάρκειας και μεγαλύτερη σημασία έχει ο ενθουσιασμός, η έμπνευση και η ψυχολογία. Γι αυτή τη δουλειά μια χαρά είναι ο Πιτινο. Όπως δήλωσε προχτές κι ο Σαμαρντο Σαμουελς "είναι ένας προπονητής που ξερει να προβάλλει καλά τον εαυτό του" ή οπως ειπε ο Γιασικεβίτσιους "ποια τακτική; 4 συστήματα ειχαν, τα ιδια με το προηγούμενο ματς...".Σχολια για την ελευση Πιτινο στην Εθνικη Ομαδα;
Συμφωνώ. Πολλά κουνηματα δε θα έχουμε.Προσωπικα πιστευω οτι προσδιδει παρα πολυ κυρος η κινηση του, εχουμε αρκετους παιχτες που εχουν μεγαλωσει ειτε στα κολλεγιακα ειτε στο NBA (Καλαθης, Παπαπετρου, Παπαγιαννης, Κουφος, Ντορσεϊ, Αντετοκουνμπρος) και θα καθονται σουζα μπροστα στον Πιτινο, οχι σα το φετινο χαλι του Σεπτεμβριου που αντιμιλουσαν καθε φορα που εβγαιναν αλλαγη.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί δε διεκδικήσαμε τη διοργάνωση του προολυμπιακου τουρνουά. Εμπορικά θα ήταν επιτυχία, όπως και... διαιτητικα. Εκτός κι αν ο πολυχρονεμενος βεζιρης φοβήθηκε ότι σε περίπτωση αποτυχίας θα τα ακούσει από χιλιάδες κόσμου στο ΟΑΚΑ και σου λέει άστο καλύτερα.
Νομίζω ότι ο Καλάθης δεν ήξερε ότι του έλειπε μια ασίστ εχθές, γιατί έψαχνε το σουτ στο τέλος κι όχι την ασίστ. Τα έπαιξε πάντως, δεν τον έχω δει πιο κουρασμένο, το ανώφελο κυνηγητό πάνω στο Λοιντ ήταν αχρείαστο κι εξουθενωτικο.
Η Βαλένθια για μένα έχει το χειρότερο κόουτς της διοργάνωσης και την πιο σουτ αντιμετώπιση παιχνιδιών. Κρίμα γιατί έχει παίκτες, κάποιους έστω, που είναι για το επιπεδο της διοργάνωσης. Ο κόουτς της δεν είναι.
Ο Ομπραντοβιτς αν δεν πάθει εγκεφαλικό φέτος, δε θα πάθει ποτέ. Ώρες ώρες νομίζω πως θα εκραγεί.