Nick_St
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Venezuela
Τώρα θα περιμένω σε μια ώρα και κάτι, τον Πεδουλάκη να μου χαλάσει τη διάθεση.
Το προείπα για τον γνωστό ανεγκεφαλο Πεδουλάκη.
Θυμίζει λίγο την επική στιχομυθία μεταξύ Στέφανου Χίου και Μαρκάτου. Φαντάζομαι τον Πεδουλάκη να παίρνει τηλέφωνο τον @gelf και να λέει "Είσαι ο @gelf? Έχεις κάτι μαζί μου?"Ο Πεδουλάκης δεν είναι προπονητής. Τουλάχιστον επαγγελματίας.
Θα μας χαρίσει πολύ γέλιο, όσο η διοίκηση του ΠΑΟ τον διατηρεί στη θέση του πρώτου προπονητή και δεν του δίνει μια θέση στη θύρα 13 ή καλύτερα στους φανατικούς του ΓΣΠ, που είναι και η φυσική του θέση.
Κατόπιν αυτών να κρίνω τον Πεδουλάκη ως προπονητή και να αναφέρω τα άπειρα λάθη του (σε κάθε αγώνα) και τα κωλύματα με παίκτες που άλλους ξεζουμίζει και άλλους ξεχνάει στον πάγκο, αποτελεί προσβολή για τη νοημοσύνη μου.
Πέρα απ'την πλάκα εγώ στηρίζω Πεδουλάκη. Η ομάδα κατά διαστήματα παίζει καλό μπάσκετ αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς. Κάνει λάθη,ναι, αλλά όλοι κάνουν. Πχ επιμένει περισσότερο από ότι θα έπρεπε στην άμυνα με αλλαγές. Χθες ο coach ήταν πολύ καλός και στο τέλος το σύστημα ήταν μια χαρά. Δημιουργεί κατάσταση με τον Καλάθη να έχει 3 επιλογές: τελείωμα με floater, πάσα στον ελεύθερο Rice στη weak side, πάσα στον Τόμας στην κορυφή. Είχε βάλει προηγουμένως μερικά ίδια, δεν έβαλε το τελευταίο, πάντως ήταν σωστό σύστημα. Λάθος του Rice που δεν έχει σωστή οπτική γωνία όταν κάνει επαναφορά, ο Wiley βρέθηκε ολομόναχος αλλά δεν ξέρω αν θα τολμούσε ο Rice να κάνει εκεί την πάσα. Το θέμα της στελέχωσης του ρόστερ (πολύ σωστά όσα αναφέρει ο @James για τα μανατζεριλίκια) είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε θέμα Πεδουλάκη.
Τα συστήματα με το φριντετ είναι παρόμοια με αυτά που είχε για το Ριβερς. Απλά στο σταγγερ τον βγάζει κορυφή, ενώ το Ριβερς λίγο πιο πλάγια γιατί στα analytics φαίνεται καλύτερος σουτερ από εκεί.
Ακριβώς. Συν τοις άλλοις ο Φριντέτ έχει πολύ καλύτερο vision και η κορυφή τον βοηθάει στο να σπάσει σωστά την μπάλα αν τελικά δεν εκτελέσει.Καλείται ο Άρτζι να βρει τρόπους να φανεί η εκτελεστική δεινότητα του Φριντέτ. Θα δοκιμάσει κάποια stagger screens όπως παλιά με τον Ρίβερς;
Σε όλα τα γενικά συμφωνώ απόλυτα με @Yorgos. Ο Μήτογλου είναι ο καλύτερος μας rebounder, αλλά στην άμυνα θέλει δουλειά ακόμα για το πως να βάζει το κορμί του. Ο Wiley μπορεί να ξεγελάνε τα 7 επιθετικά, αλλά σχεδόν πάντα έχει χειρότερη θέση από τον αντίπαλο του, κερδίζει βέβαια από την ελαστικότητα του. Παπαγιάννης αν έμενε μέσα χθες, ο Σκόλα με το inside out παιχνίδι του θα είχε τερματίσει όλα τα κοντέρ σε όλες τις πιθανές κατηγορίες.
2 βολές παραπάνω να έμπαιναν στη Λυών και ένα κρεμασμένο τρίποντο της Αρμάνι χθες να έβρισκε στεφάνι και ο Άρτζι θα ήταν μάγκας με 3-0 και τι ομαδάρα έφτιαξε και θα είχαν υγρανθεί ήδη όλες οι μοδίστρες και τα κλωστοϋφαντουργεία με το 7ο. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και παίζουμε απέναντι με ομάδες με μεγάλα μπάτζετ και πολύ καλούς παίκτες, ας χαρούμε το μπασκετάκι και άμα έρθει και κάποια επιτυχία καλώς.
Στα σημερινά έχω παίξει Ζενίτ στο +10,5 κι ας φάει 30άρα και Μπαρσελόνα-Άλμπα Over 163,5. Έριξα και Abromaitis Over 14,5 p+r+a και Sikma Over 20,5 p+r+a από ειδικά παικτών.