gelf
Member
@Yorgos, Συγγνώμη, ήμουν εκτός θέματος εδώ. Ήμουν για κάποιους λόγους στενοχωρημένος. Το θέμα το έγραψα, σήμερα, στα Offtopic.
Πάντως, άποψή μου, ήταν και είναι ότι ο Γκάλης και στα 37 του ήταν όπως ήταν στα 25 του.
Απόλυτος κυρίαρχος.
Ποτέ δεν εκβίαζε την επίθεση. Αλλά δυστυχώς όπως σε κάθε άνθρωπο που πάει να κάνει κάτι στην Ελλάδα, υπάρχουν οι κομπλεξικοί που αντιδρούν. Για παράδειγμα τι δουλειά είχε στον ΠΑΟ, τότε, ο Πολίτης και ο Γιαννάκης. Όταν τότε ήταν πολύ γνωστό το τι ρόλο είχαν παίξει.
Αυτά στα γράφω με όλο το σεβασμό, γιατί συμφωνώ γενικά με τις απόψεις σου (προφανώς όχι μόνο τις μπασκετικές).
Και κάτι πολύ σημαντικό.
Ο Γκάλης έδειξε ότι με δουλειά, σκληρή δουλειά, μπορείς να επιτύχεις.
Δυστυχώς, το παράδειγμά του, ακολουθούν ελάχιστοι στη χώρα μας.
Πάντως, άποψή μου, ήταν και είναι ότι ο Γκάλης και στα 37 του ήταν όπως ήταν στα 25 του.
Απόλυτος κυρίαρχος.
Ποτέ δεν εκβίαζε την επίθεση. Αλλά δυστυχώς όπως σε κάθε άνθρωπο που πάει να κάνει κάτι στην Ελλάδα, υπάρχουν οι κομπλεξικοί που αντιδρούν. Για παράδειγμα τι δουλειά είχε στον ΠΑΟ, τότε, ο Πολίτης και ο Γιαννάκης. Όταν τότε ήταν πολύ γνωστό το τι ρόλο είχαν παίξει.
Αυτά στα γράφω με όλο το σεβασμό, γιατί συμφωνώ γενικά με τις απόψεις σου (προφανώς όχι μόνο τις μπασκετικές).
Και κάτι πολύ σημαντικό.
Ο Γκάλης έδειξε ότι με δουλειά, σκληρή δουλειά, μπορείς να επιτύχεις.
Δυστυχώς, το παράδειγμά του, ακολουθούν ελάχιστοι στη χώρα μας.