prefontaine
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σικελία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όκλαντ , Νέα Ζηλανδία
Καταρχας ποιος είπε οτι είμαι Παναθηναικός...Μόνος σου το υπέθεσες.Απλα είπα για οπαδικά επειδή από το νικ σου είδα οτι είσαι Ολυμπιακός.@prefontaine
Συμφωνούμε σε όλα για τον Κατσικάρη.
Για Σπανούλη τον έβαλα πρώτο στη λίστα των τραγικών και ας παίζει στην ομάδα μου. Δες το αρχικό μου μήνυμα. Σου εξήγησα απλά και ότι η στατιστική του Σπανούλη γράφει 1ο πόντους και 5 ασιστ. Ε και ; ΤΡΑΓΙΚΟΣ ηταν. Τώρα που είδες εσύ να καλύπτω τον Σπανούλη ειλικρινά δεν ξέρω.
Για εμένα ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ και ο Καλάθης. Σου είπα δεν οργάνωσε καλά, έκανε κρίσιμα λάθη και σκόραρε μόνο στην αρχή του αγώνα και στο τέλος όταν είχαν κριθεί όλα.
Αν εσύ επειδή γυρισε στην ομάδα σου τον είδες θετικό με γεια σου και χαρά σου.
Για εμένα και οι δύο έπαιξαν χάλια.
Αν σε ικανοποιεί να σου πω ότι ο Σπανούλης έπαιξε πιο χάλια, στο λέω. Ναι ήταν χειρότερος, γιατί ο Καλάθης τουλάχιστον είχε μια έξαρση στο τέλος. Τι να το κάνω όμως όταν ο Καλάθης έπαιξε 30 λεπτά και στα 29 ήταν αρνητικότατος και στο 1 θετικός, όταν το ματς ουσιαστικά είχε τελείωσει. Και εννοείται ότι ειχα περισσότερες απαιτήσεις από τον Σπανουλη παρά τον Καλαθη
Δεύτερον δεν είπα οτι τον καλύπεις ουτε θελω να με ικανοποιήσεις. Έχω σχηματίσει άποψη για τον κάθε έναν στην Εθνική σε αυτό το τουρνουά πλεον. Μέχρι και τον γιατρο που λέει ο λόγος...
Ο Καλάθης δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την Εθνική αλλα μεχρι να τον λέμε μπροστάρη της κατάστασης απέχει πολύ.
Τελος από τα λεγόμενά σου δεν έχει σημασία όταν η μπάλα καίει στα τελευταία λεπτά ποιος σκοράρει...Στην προκειμένη ο Καλάθης..Με την ίδια λογική τι να κάνεις έναν Σπανούλη που είναι αρνητικός 39 λεπτά και τραβά μόνο στο τελευταίο...Και παίρνει μια ευρωλίγκα με τη Ρεάλ και βγάζει φάτσα κάρτα το Πριντ με το Καλάθη στην Πόλη και που καθαρίζει σαν αυγό μόνος την Τσσκα φέτος στο τελευταίο λεπτό μετα από 0/11
Συμφωνούμε σε πολλά διαφωνούμε (σε μικρό βαθμό) σε ένα.