varioAthens
Member
Ναι καλά... :xmas_cheesygrin:Το φανταζομουν, αλλα ειναι κατι που δεν μας ενδιαφερει...
Ναι καλά... :xmas_cheesygrin:Το φανταζομουν, αλλα ειναι κατι που δεν μας ενδιαφερει...
Ναι καλα, ναι κακα, θα πεις τιποτα; Ολα γαι παρτη σου; Μη λες αυτο με τον Ινδο αμα τις φοβασαι, πες τα αλλα...Ναι καλά... :xmas_cheesygrin:
χαχαχα!!! Μου θυμίζει τον πιτσιρικά που με πήρε τηλέφωνο κάποτε στο εστιατόριο που δούλευα να με ρωτήσει αν έχουμε νταϊλίβερι.:xmas_rolleyes:Αφού θες barchelor, πήγαινε στη Barcelona.
Bachelor είπαμε είναι τα πάρτυ που κάνουν οι άντρες και όχι οι γυναίκες.
Τέσπα, καλή η ιστορία σου Sailor Moon αλλά δεν είχε stripper!!!
Πες μου οτι θελουν να σε πανε στο Asklipios Resort & Spa στη Μακρακωμη?Bachelor ιδιαίτερο είδα πρώτη φορά στη Βαρκελώνη. ήταν μια κοριτσοπαρέα, αγγλίδες που ήταν όλες ντυμένες με το ίδιο "θέμα": ντόμινο... είχε πολλή πλάκα. η νύφη to be φορούσε ένα ασπρο σατεν φορεμα και ένα πέπλο και οι υπόλοιπες ασπρόμαυρα φορέματα και ένα λουλούδι περασμενο σαν βραχιόλι στο χέρι... ο κόσμος τις κοίταζε περίεργα αλλά νομίζω οτι εκείνες δεν ενοχλούνταν καθόλου....
εμενα οι δικές μου οι φιλενάδες που θέλουν να με πάνε ενα σκ σε ενα σπα....στη μαγευτική ... λαμία!!!! .... οικονομική κρίση φίλοι μου.... αλλά δεν ξέρω.... ίσως ενδώσω
έχει κουρτίνα αυχένα στην πισίνα του σπά;; τότε αυτό είναι....Πες μου οτι θελουν να σε πανε στο Asklipios Resort & Spa στη Μακρακωμη?