KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Καλό και το φλερτ στην Ιταλία, αλλά στην Γαλλία νομίζω είναι πιο εκλεπτυσμένο!:xmas_smile:
Σωστο , παίζει το ματάκι των Γάλλων :xmas_smile:
Καλό και το φλερτ στην Ιταλία, αλλά στην Γαλλία νομίζω είναι πιο εκλεπτυσμένο!:xmas_smile:
Ο Χριστος κι ο Ερικ Καντονα! Ρε υπαρχουν καλυτεροι αντρες απο τους Ελληνες; Ελεος δηλαδη με τους ξενερωτους τους Γαλλους που ουτε ενα καφε δεν κερνανε στην κοπελα τους...Εγώ πάντως για να δω ωραία και φλερταριστά αγοράκια θα πήγαινα Παρίσι και σίγουρα όχι Ισπανία (μπλιάξ). :xmas_redface: Πάει και εκεί η easy άλλωστε.
Οπως παντα πηγαμε την κουβεντα αλλου ντ αλλου...:xmas_mrgreen:Ο Χριστος κι ο Ερικ Καντονα! Ρε υπαρχουν καλυτεροι αντρες απο τους Ελληνες; Ελεος δηλαδη με τους ξενερωτους τους Γαλλους που ουτε ενα καφε δεν κερνανε στην κοπελα τους...
Όχι και ξενέρωτοι οι Γάλλοι! Και όχι ότι δεν κερνάνε! Προσωπικά, αν και μπαίνουμε σε στερεότυπα, τους προτιμώ πολύ περισσότερο από Ιταλούς και (έλεος!) Ισπανούς που έχουν αναφερθεί εδώ. :xmas_smile:Ελεος δηλαδη με τους ξενερωτους τους Γαλλους που ουτε ενα καφε δεν κερνανε στην κοπελα τους...
Αυτό ας μην το σχολιάσω επειδή είμαι νέο μέλος και δεν θα ήθελα να με αντιπαθήσετε:xmas_mrgreen: (joking).Ρε υπαρχουν καλυτεροι αντρες απο τους Ελληνες;
καταρχήν δε μας είπες από που πετάς
Ειπα και γω δε θα περασει μια βολτα αυτο το αγορι:xmas_mrgreen:
Αγαπητη μελλουσα θα πρεπει να επιλεξεις καπου για ξεσαλωμα και οχι με κριτηρια την αρχιτεκτονικη ομορφια,αξιοθεατα κλπ
Αυτα θα σου λειπουν μετα:xmas_razz:
Εννοειται πρωτιστως η τιμη!
Παντως εγω επιμενω ...πατε καπου Ελλαδα ..να φλερταρετε κ με την ανεση σας βρε αδερφε...μην κωλυεστε και απο τη γλωσσα:xmas_lol::xmas_lol:
Για διασκεδαση θελουν να πανε τα κοριτσια, οχι κριτικη τεχνης. Ειναι δυνατον να προτεινεται η "αιωνια" σε νεες κοπελες που θελουν να διασκεδασουν. Αυτο ουτε ο Samion δεν το θελει. Να ταν 50+ μαλιστα... Να τις πεις: "παρτε το παγωτακι σας και τραβατε στη φοντανα ντι τρεβι να το γλειψετε".@eua9 Η Ρώμη είναι ο πιο οικονομικός προορισμός εξωτερικού από Αθήνα για τέλη Απρίλη, 67? με Easyjet χωρίς αποσκευή εννοείται, θα μπείτε ντυμένες με τα βραδινά σας στο αεροσκάφος. Αν ακολουθήσει και μεταμεσονύχτιο ξεφάντωμα δε χρειάζεστε καν δωμάτιο ξενοδοχείου το οποίο είναι και της μόδας τελευταία.