Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
ColombiaΙσπανία;
ColombiaΙσπανία;
Πόσο to the point και συγχρόνως out of the box πρόταση!Medellin, με τα χέρια κάτω.
Λίγο μακριάColombia
Καλή ιδέα ακούγεται είναι η αλήθειαWarszawa, μονόδρομος, αν και λείπει ένα γράμμα...
Μπρατισλάβα.Καλησπέρα!
Ψάχνω έναν προορισμό οικονομικό για Μπατσελορ ανδροπαρέα στο Εξωτερικό!
Περιοδο που σκεφτόμαστε είναι τέλη Μαρτίου με τέλη Μαΐου για τρεις μέρες.
Σαν σκέψη έχει πέσει η Βουδαπέστη, η Πάφος, Εξαμίλι, Μιλανο.
Δεν ξέρω αν έχετε να προτείνετε κάποιος κάτι που να έχει εμπειρία!
Ευχαριστωωωωωω
Το σκέφτηκα αλλά το βράδυ κλείνουν όλα από τις 12:00 ξέρωΜπρατισλάβα.
Δεν ισχύει για όλα, και είναι ακόμη αρκετά οικονομικά.Το σκέφτηκα αλλά το βράδυ κλείνουν όλα από τις 12:00 ξέρω
Βουδαπέστη εννοείται, Πάφο δε θα το 'λεγα, Εξαμίλι δεν έχω άποψη, Μιλάνο ψάχνω να βρω το λόγο...Σαν σκέψη έχει πέσει η Βουδαπέστη, η Πάφος, Εξαμίλι, Μιλανο.
Μιλάμε για bachelor party για τον γάμο... Μετά τη Medellín, δεν υπάρχει πια γάμος!Medellin, με τα χέρια κάτω.
Γι' αυτό λέει με τα χέρια κάτω. Τώρα με το χέρι στην καρδιά αν είχες το δίλλημα: Γάμος ή Medellin lifetime bachelor experience, τι θα διάλεγες;Μιλάμε για bachelor party για τον γάμο... Μετά τη Medellín, δεν υπάρχει πια γάμος!
Δεν υπάρχει απάντηση... Είναι κάποια πράγματα στη ζωή που είτε δεν τα ρωτάς, είτε δεν περιμένεις απάντηση. Άσε που το μεγάλο πρόβλημα είναι, αν πας στο Medellín, ίσως πάλι σε γάμο καταλήξεις...Γι' αυτό λέει με τα χέρια κάτω. Τώρα με το χέρι στην καρδιά αν είχες το δίλλημα: Γάμος ή Medellin lifetime bachelor experience, τι θα διάλεγες;
Στη Μπρατισλάβα;; Το Σαββατοκύριακο;; Από που υπάρχει τέτοια πληροφόρηση;Το σκέφτηκα αλλά το βράδυ κλείνουν όλα από τις 12:00 ξέρω