m-stam
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ακόμη τίποτα...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τα πάντα όλα...
Πες μας και άλλα...παιδια μολις γυρισα..
Για το ξενοδοχείο σας, αν πήγατε σε βιολιά και που, ποιά μαγαζιά ''άδειασες'' πάλι και τι πήρες.
Πες μας και άλλα...παιδια μολις γυρισα..
Κάπου πιο πάνω ή σε άλλο τόπικ σχετικό με τη Βουδαπέστη (δε θυμάμαι πού ακριβώς) το έχω ξαναγράψει, αλλά ας το ξαναπώ. Τα λουτρά είναι όλα τα λεφτά!!! Να μην το χάσεις! Κι εγώ είχα πάει αρχές Νοεμβρίου και έκανε ψοφόκρυο, αλλά η εμπειρία ήταν μοναδική. Είχα πάει στα Szechenyi Bath and Spa Budapest. Έχει εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες. Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι εξωτερικές αν και μέχρι να φτάσεις στην "πισίνα" ή όταν ήθελες να βγεις για να πας στις εσωτερικές, έπρεπε να κάνεις το σταυρό σου για να φτάσεις σώος και αβλαβής και να μη γίνεις παγοκολώνα Να πάρεις μαζί σου πετσέτα γιατί αυτές που νοικιάζουν εκεί είναι υφασμάτινες, κάτι σαν μεγάλα σεντόνια. Αν πας νωρίς να πας και για μασάζ. Εμείς δεν προλάβαμε γιατί πήγαμε για μασάζ κατά τις 6.30-7.00 το απόγευμα και είχαν κλείσει. Μοναδική εμπειρία!Πες μας επίσης και ποια λουτρά επισκέφτηκες (αν επισκέφτηκες). Πιστεύετε ότι μέσα στο καταχείμωνο (Νοέμβρη-Δεκέμβρη) μπορεί κανείς να επισκεφτεί τα λουτρά? Έχει και σε κλειστό χώρο ή είναι όλα ανοιχτά?
Aυτά τα βιολιά τι είναι ρε παιδιά? Κάπου το έχω ξαναδεί στο forum.Πες μας και άλλα...
Για το ξενοδοχείο σας, αν πήγατε σε βιολιά...
να τραβας απο ΑΤΜ!!!!τελευταιες αποριες????
συναλλαγμα καλυτερα να κανω εκει ή να εχω χρηματα σε χρεωστικη κ να τραβαω απο ατμ??
ρουχισμο?χοντρο μπουφαν ή λεπτο?χρειαζονται μποτες περιπου 20 βαθμους την ημερα κ 10 τη νυχτα???
εφτασαν οι μερες!!!!!!
τελευταιες αποριες????
συναλλαγμα καλυτερα να κανω εκει ή να εχω χρηματα σε χρεωστικη κ να τραβαω απο ατμ??
ρουχισμο?χοντρο μπουφαν ή λεπτο?χρειαζονται μποτες περιπου 20 βαθμους την ημερα κ 10 τη νυχτα???
αρκεί να μην μας ξεχάσεις όταν γυρίσεις εμάς που θα πάμε τον Οκτώβριο.να δω τι θα πρωτο προλαβουμε!!!!!!!!!!