Borealis
Member
Εμπιστεύομαι τον Μπάμπα και την Νέντελια που προτείνουν το Βίσεγκραντ, όμως έχει κανείς ιδέα πως πάμε εκεί (με συγκοινωνία όχι με οργανωμένες εκδρομές).
To Visegrad αξίζει, αλλά αν πηγαίνεις στη Βουδαπέστη για πρώτη φορά, καλύτερα είναι ν' αφιερώσεις το χρόνο σου (3 μέρες) μόνο σ' αυτήν.Καλημέρα.
Πετάω και εγώ 27 με 30 Απριλίου για Βουδαπέστη. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν, αν κατά την άποψή τους αξίζει αυτή η εκδρομή σε Βίσεγκραντ κτλ εφόσον θα μείνουμε μόνο 3 μέρες ή απλά θα ήταν καλύτερο να αφιερώσουμε τον χρόνο μας στην πόλη;
Το ξενοδοχειο σου βρισκεται στην Πεστη, βλεποντας το χαρτη πρεπει να'ναι κανα δεκαλεπτο -το πολυ- απο το ξαδελφακι του, το Mercure city centre που ειναι στον κεντρικο πεζοδρομο.Επίσης, είχα ξαναρωτήσει, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, η Πέστη είναι Ανατολικά από το Δούναβη ή Δυτικά; Έχω κλείσει στο Mercure Budapest Museum, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι στο κέντρο ή όχι.
Ευχαριστώ.
To Visegrad αξίζει, αλλά αν πηγαίνεις στη Βουδαπέστη για πρώτη φορά, καλύτερα είναι ν' αφιερώσεις το χρόνο σου (3 μέρες) μόνο σ' αυτήν.
Καλημέρα.
Πετάω και εγώ 27 με 30 Απριλίου για Βουδαπέστη. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν, αν κατά την άποψή τους αξίζει αυτή η εκδρομή σε Βίσεγκραντ κτλ εφόσον θα μείνουμε μόνο 3 μέρες ή απλά θα ήταν καλύτερο να αφιερώσουμε τον χρόνο μας στην πόλη;
Επίσης, είχα ξαναρωτήσει, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, η Πέστη είναι Ανατολικά από το Δούναβη ή Δυτικά; Έχω κλείσει στο Mercure Budapest Museum, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι στο κέντρο ή όχι.
Ευχαριστώ.