• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Bουδαπεστη-tips?

nikosgreek

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
γεια σας παιδιά. Εχει κάνει κανείς την κρουαζιέρα με δείπνο της legenda; Αξίσει; Επίσης μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να παμε απο το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης στη μπρατισλαβα; υπάρχει απευθείας τρένο; χρειάζεται να κλείσουμε από ιντερνετ;

Nenaki_Rocks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πραγα
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλικη Πολυνησια
Είστε μεγάλα αστέρια :love1:, σας ευχαριστώ όλους ξεχωριστά για τις πληροφορίες που μοιραστήκατε!
(...αν και μου πόνεσε ο κ$%΅#ς τόσες ώρες στην καρέκλα για να τα διαβάσω :reading: όλα και το χέρι για να σημειώνω!!!!)

kakos21

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΑΝΤΟΥ !!!
γεια σας παιδιά. Εχει κάνει κανείς την κρουαζιέρα με δείπνο της legenda; Αξίσει; Επίσης μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να παμε απο το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης στη μπρατισλαβα; υπάρχει απευθείας τρένο; χρειάζεται να κλείσουμε από ιντερνετ;
Ναι το εχω κανει και αξιζει ειναι και μια καλη ευκαιρια να περπατησετε το ωησι της Μαργαριτας
Για τοπ αλλο δε ερωτημα δε γνωριζω

Bahari

Member
Επίσης μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να παμε απο το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης στη μπρατισλαβα; υπάρχει απευθείας τρένο; χρειάζεται να κλείσουμε από ιντερνετ;
Απευθείας τρένο από το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης για τη Μπρατισλάβα, όχι, δεν υπάρχει.

Τα τρένα για τη Μπρατισλάβα αναχωρούν από το σταθμό Keleti και η διάρκεια του ταξιδιού είναι γύρω στις 3 ώρες. Δεν είναι ανάγκη να κλείσει κανείς εισιτήρια από το ίντερνετ, αλλά καλό θα είναι να δεις τα δρομολόγια και να πας στα γκισέ αρκετή ώρα πριν, γιατί πολλές φορές σχηματίζονται μεγάλες ουρές. Αυτή είναι η σελίδα των ουγγρικών σιδηροδρόμων.

Μπορείς επίσης να πας στη Μπρατισλάβα με λεωφορείο: http://www.orangeways.hu & http://www.volanbusz.hu

gone

Member
Σου προτεινω να μη παρεις ουτε μετρο ουτε τραμ ουτε λεωφορεια.Η λυση ειναι μια: Airportshuttle.hu .Θα κλεισεις βανακι και θα σε παρει απ το αεροδρομιο κ θα σε παει εξω απ το ξενοδοχειο.Το αναποδο στην επιστροφη.Κοστος: κατι λιγοτερο απο 25 ευρω και για τα δυο ατομα μετ επιστροφης.Ουτε κουβαλημα αποσκευων,ουτε αλλαγες λεωφορειου,μετρο,κλπ.Κανεις κρατηση μεσω ιντερνετ(προπληρωμενη) χρησιμοποιωντας το κωδικο του εισιτηριου της malev.Αμεσως θα σου ερθει μηνυμα με ενα κωδικο κρατησης(εχε και την αποδειξη που σου ηρθε μεσω μειλ).Μολις φτασεις εκει και καθως περιμενεις τις βαλιτσες,ακριβως απεναντι υπαρχει ενα περιπτερο της εταιριας.Δινεις το χαρτι και σου βγαζει μια αποδειξη .Βγαινοντας απ την αιθουσα αποσκευων θα πας απεναντι (διπλα στην εξοδο δεξια) παλι σε περιπτερο της εταιριας,θα δειξεις την αποδειξη και θα περιμενεις(ουτε 5λεπτο) να σε φωναξει ο οδηγος να βαλει τα πραγματα και να σε παει στο ξενοδοχειο.Μη ξεχασεις, 24 ωρες πριν πας στο αεροδρομιο να πας στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου και να τους πεις να καλεσουν την εταιρεια για το ποτε θες να ερθει να σε παραλαβει το βανακι απ το ξενοδοχειο(εμας ηρθε κ μας πηρε 2 ωρες πριν την πτηση)
Με αφορμή αυτή σου την αναλυτική βοήθεια θα μπορούσες να μου πεις αν όταν κλείνεις την κράτηση μεσω ιντερνετ με την προπληρωμένη, εξοφλάς όλο το ποσό ή μόνο γίνεται κράτηση και η εξόφληση γίνεται στο αεροδρόμιο όταν φτάνεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
απ οτι θυμαμαι ειναι προπληρωμενη...απ ευθειας εξοφλιση μεσω καρτας,εκει απλα σου βγαζουν μια αποδειξη

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Με αφορμή αυτή σου την αναλυτική βοήθεια θα μπορούσες να μου πεις αν όταν κλείνεις την κράτηση μεσω ιντερνετ με την προπληρωμένη, εξοφλάς όλο το ποσό ή μόνο γίνεται κράτηση και η εξόφληση γίνεται στο αεροδρόμιο όταν φτάνεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η πληρωμή γίνεται με την κάρτα (χρεωστική/πιστωτική). Εκτυπώνεις το voucher και το δίνεις στο γκισε της εταιρίας που βρίσκεται στην έξοδο του αεροδρομίου. Εκεί σου δίνουν μια απόδειξη με τον αριθμό του βάν το οποίο χωρά μέχρι 6 άτομα. Μπορείς να κλείσεις το βαν απο εκεί και όχι απο το ιντερνετ. Απλά πρίν κλείσει η Malev η κράτηση μέσω αυτής είχε και μια μικρή έκπτωση.
Πάντως αξίζει να κλείσεις με το βαν. Σε πάει σε φέρνει χωρίς κουβάλημα και κόπο με 26€ περίπου.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!

Stathis37

Member
Επόμενο Ταξίδι
Austria Stubaital για ski
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλιανές άνδεις για σκι!
Μπορείτε να μου προτείνετε ξενοδοχεία στη βουδαπέστη απο 23-27/7 με 50 ευρώ;Δεν ξέρω αν είναι λίγα τα λεφτά αλλά θέλουμε να πάμε και Βιέννη οπότε ψάχνουμε κάτι οικονομικό.
Εγώ έμεινα τον προηγούμενο Αύγουστο σε αυτό Booking.com: Budapest Csaszar Hotel, Βουδαπέστη, Ουγγαρία - 257 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! για 5 ημέρες και θα μείνω σε αυτό την άλλη εβδομάδα για 3 ημέρες.Και είναι και σε καλή,ασφαλής περιοχή,κοντά στο κέντρο.

Πάντως προτείνω να μην πάτε στη Βιέννη,αφήστε την για αποκλειστικό προορισμό.Η Βιέννη θέλει περισσότερες από 4 ημέρες για να τη δεις.Δείτε καλύτερα την Ουγγαρία,και μιας και θα πάτε Ιούλιο μετά τη Βουδαπέστη μπορείτε να πάτε στο Siofok στη Λίμνη Balaton,είναι η "Μύκονος" τους

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
πηρα στην εθνικη τηλ να ρωτησω ποσο μου κρατανε προμηθεια και μου λενε οτι αν κανω αναληψη απο ΑΤΜ θα πληρωσω 1 ευρω προμηθεια και οτι 1 ευρω ειναι ισο με 309,008 φιορινια.... Να ισχυει; Μικρη δεν ειναι η προμηθεια;
Στη ναυτεμπορικη γιατι λεει / 289;

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
μόλις τώρα άνοιξα το ebank μου, της Εθνικής, και μου λέει ότι μου πείρε ένα ευρώ, όταν ήμουν Βουδαπέστη το Δεκέμβριο

μην αγχώνεστε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα