ΗΠΑ Bοηθεια για Nεα Yορκη

geoeva01

Member
Επόμενο Ταξίδι
orlando-miami-bahamas-n.y
Ταξίδι-Όνειρο
orlando-miami-bahamas-n.y
Δεν ξερω τι γινεται με το ferry εγω πηρα την midtown cruise μας εκανε τον γυρο του μανχατταν οταν επεφτε ο ηλιος 1,5 ωρα και μας περασε και απο το αγαλμα της ελευθεριας .
Οπου και αν πηγα εδειξα αυτο το πασο που σου παραθετω παρακατω http://www.mactrast.com/2012/07/review-go-select-passes-your-mobile-pass-to-adventure/.
Aλλου περιμενα κανονικα αλλου μπηκα γρηγοροτερα (στο ροκφελερ μπαινεις γρηγοροτερα με το πασο).
Επισης στο intrepid τους δειξαμε το πασο 4 ατομα και μετα απο μερικα ανεπιτυχη σκαναρισματα (μιας και δεν ειχαμε πληρωσει για το intrepid) μας αφησαν να περασουμε ;)
επισης το πασο μου εγραφε go select οχι go pass ελπιζω να μιλαμε για το ιδιο γιατι εχει μπολικα διαφορετικα.

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Να ρωτήσω τιμή περί τα 800 (734 ευρώ η φθηνότερη) που βρίσκω με Delta για Σεπτεμβριο 2014 είναι καλή για απευθείας πτήση; Δεν γνωρίζω το κόστος απευθείας πτήσεων που είχε παλαιά η Delta.
Είναι πιθανό να βγει κάποια καλύτερη τιμή για Σεπτεμβριο ή Οκτώμβριο του 2014;

nikolakis12

Member
Επόμενο Ταξίδι
κως
Να ρωτήσω τιμή περί τα 800 (734 ευρώ η φθηνότερη) που βρίσκω με Delta για Σεπτεμβριο 2014 είναι καλή για απευθείας πτήση; Δεν γνωρίζω το κόστος απευθείας πτήσεων που είχε παλαιά η Delta.
Είναι πιθανό να βγει κάποια καλύτερη τιμή για Σεπτεμβριο ή Οκτώμβριο του 2014;
προσωπικα πιστευω ειναι αρκετα νωρις να κλεισεις απο τωρα....2 με 3 μηνες νωριτερα ειναιη καλυτερη περιοδος,ωε τοτε εχεις κ χρονο να βγουν κ προσφορες...αν κ απο αθηνα εχει κ με την turkish με 600ε με μια σταση 2 ωρων κ στο πανε κ ελα για εκεινη την περιοδο που για μενα ειναι το ιδιο,ταξιδεψα τον προηγουμενο μηνα με την συγκεκριμενη εταιρια για νεα υορκη κ ειναι πολυ καλη....

karfitsa

Member
Ε...καλα,τωρα,αν ψαξει με ανταποκριση και με 400 θα βρει...αλλα μιλαει για απευθειας πτηση.....

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Ακριβως!
Το θέμα είναι μπας και εκμεταλευτώ τις απευθείας που βάζει η delta.
Δεν σκοπέυω να βγάλω από τώρα αλλά δεν θα ήθελα να χάσω έστω κ αυτές τις τιμές αν δεν έχω κάτι καλύτερο να περιμένω.
Έχει άποψη κανείς αν τέτοιες τιμές είναι καλά για απευθείας;

Traveller

Member
Ε...καλα,τωρα,αν ψαξει με ανταποκριση και με 400 θα βρει...αλλα μιλαει για απευθειας πτηση.....
Δεν νομίζω να βγήκαν για το 2013, ακόμη και σε νεκρούς μήνες, πολλές προσφορές με 400€... εγώ έχω υπόψιν μου μόνο μια και αυτή μισοκρυμένη... για πες μας λοιπόν το κόλπο σου αν θέλεις, να μαθαίνουμε...

Για Σεπτέμβρη μήνα όπως σωστά είπε ο συμφορμίτης παραπάνω, είναι νωρίς να κλείσεις ακόμα... υπάρχει πάντα η μικρή πιθανότητα να βγει κάποια προσφορά, αλλά για Σεπτέμβρη δύσκολο... ποτέ δεν ξέρεις βέβαια μια που μπορεί να ανακοινωθούν και απευθείας πτήσεις με άλλες εταιρίες εκτός από την Delta... συνεπώς τα 734€ που βρίσκεις για απευθείας, με τα σημερινά δεδομένα, είναι μάλλον καλή περίπτωση...

karfitsa

Member
Δεν νομίζω να βγήκαν για το 2013, ακόμη και σε νεκρούς μήνες, πολλές προσφορές με 400€... εγώ έχω υπόψιν μου μόνο μια και αυτή μισοκρυμένη... για πες μας λοιπόν το κόλπο σου αν θέλεις, να μαθαίνουμε...
Δεν ειπα,οτι υπαρχει τωρα,αλλα προσφορες για πτηση με ανταποκριση,θα υπαρξουν...

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Μάλλον θα κοιτάξω να κλείσω με την νέα χρονιά με τα 734 μόλις τακτοποιήσω θέματα διαβατηρίων και esta. Μπορεί να είναι λίγο νωρίς αλλά τελικά οι πιθανότητες να βρω μικρότερη τιμή είναι πολύ λιγότερες από ότι να βρω μεγαλύτερη.

Ευχαριστώ παίδες.

Traveller

Member
Μα αυτό σου εξηγώ και προφανώς δεν καταλαβαίνεις... ότι στα 400€ βγήκε μόνο μια προσφορά το 2013 και αυτή δεν διαφημίστηκε καθόλου και ότι για το 2014 δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βγουν τέτοιες προσφορές ... η LH ήδη έχει ανεβάσει τις καθιερωμένες προσφορές της για Ν.Υ από περίπου 350€ στα περίπου 500€ και αυτές φυσικά σε νεκρούς μήνες... μην το δένετε λοιπόν ότι θα βγουν προσφορές σε αυτά τα χρήματα και πολύ περισσότερο μην το προπαγανδίζεται... προσφορές φυσικά πάντα θα υπάρχουν, αλλά το συγκεκριμένο δρομολόγιο αργά αλλά σταθερά δείχνει να παγιώνεται σε προσφορές γύρω στο πεντακοσάρικο...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μπορεί να είναι λίγο νωρίς αλλά τελικά οι πιθανότητες να βρω μικρότερη τιμή είναι πολύ λιγότερες από ότι να βρω μεγαλύτερη.
σωστά. ειναι καθαρά θεμα πιθανοτητων. περισυ ειχε το απευθειας σεπτεμβριο 269...οι πιθανοτητες να το ξαναδεις το 2014 ειναι κοντα στο 0. οι πιθανοτητες να δεις κατω απο 734 το Σεπτ ειναι πολυ μεγαλυτερες. αρα οτι ειπε ο Traveller ειναι το σωστο. απορω με τη σιγουρια της karfitsa. θα υπαρξουν...όχι ίσως, αλλα θα. όπως λεμε: λεφτα υπάρχουν..

master1706

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Για λόγους ενημέρωσης των υπολοίπων, οι τιμές με απευθείας πτήση της Delta ανεβαίνουν αργά αλλά σταθερά για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης με Lufthansa που είδα σήμερα που είχε προσφορές από 509 ευρώ για πτήσεις με ανταπόκριση, οι τιμές ξεκινούσαν από 710 και ανέβαιναν στην ίδια περίοδο. Άρα θέλω να καταλήξω ότι όποιος ενδιαφέρεται (εγώ έκλεισα με 734 στην Delta) καλό είναι να το δει έγκαιρα γιατί με τα ίδια χρήματα μπορεί να έχει απευθείας πτήση και όχι με ανταπόκριση.
Καθώτι high season το φθινόπωρο αμφιβάλλω κατά πόσο θα βγει κάποια τόσο σπουδαία προσφορά κάτω από 700 ευρώ με ή χωρίς ανταπόκριση, αλλά μην πάρω και κανένα στον λαιμό μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom