Και εγώ με ταυτότητα κυκλοφόρησα στη Ζυρίχη, αλλά έχει 5-6 χρόνια που έγινε! Η Ελβετία έχει ειδικό καθεστώς με την ΕΕ.Ναι και στα δύο!
Και εγώ με ταυτότητα κυκλοφόρησα στη Ζυρίχη, αλλά έχει 5-6 χρόνια που έγινε! Η Ελβετία έχει ειδικό καθεστώς με την ΕΕ.Ναι και στα δύο!
3.30 είναι συνολικά οι ώρες.Καλό θα ήταν έως τις 11.00-11.10 να είσαι πίσω στο αεροδρόμιο.Επομένως κατά τις 10.30 θα πρέπει να γυρίσεις από Ζυρίχη.Την βαλίτσα θα την έχεις μαζί σου;Δεν ξέρω πόση είναι η χρέωση για βαλίτσα στο αεροδρόμιο.Καλησπέρα,
πρόκειται να ταξιδέψω και θα έχω 4 ώρες στάση στη Ζυρίχη. Δεν είχα σκοπό να επισκεφτώ τη πόλη, αλλά με ψήσατε με αυτά που έχετε γράψει. Φτάνω 8:30 το πρωί και η επόμενη μου πτήση είναι 12:00. Ήθελα να ρωτήσω τι ώρα πιστεύετε πως πρέπει να ξεκινήσω από το κέντρο για να προλάβω τη πτήση και αν αξίζει για τόσες ώρες να αφήσω τη βαλίτσα μου.
Εντάξει,κάπως πιο άνετα τώρα από ώρα.Καλό είναι μια ώρα πρίν από την πτήση να είσαι στο αεροδρόμιο.Σε ευχαριστώ πολύ! Βασικά η επόμενη μου πτήση είναι 12:35..Όσο για τη βαλίτσα λέω να την έχω μαζί μου!