Alpha bank bonus

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Σχετικά με την alpha, είναι περίπου έτσι. Όταν δεν δέχτηκα την ακύρωση κάρτας που είχε παραβιαστεί, επειδή ήμουν ταξίδι και τη χρειαζόμουν, συμφωνήσαμε να μπλοκάρουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και η κάρτα εξακολουθεί να ισχύει για πληρωμές με φυσική παρουσία και αναλήψεις.
Προ δύο μηνών αυτό, μετά από ύποπτη συναλλαγή που έπιασε η τράπεζα (1.50 για parking στην Ιταλία) και τηλεφωνική επικοινωνία από μέρους της alpha για ενημέρωσή μου.

Last edited:

iopa22

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
Σχετικά με την alpha, είναι περίπου έτσι. Όταν δεν δέχτηκα την ακύρωση κάρτας που είχε παραβιαστεί, επειδή ήμουν ταξίδι και τη χρειαζόμουν, συμφωνήσαμε να μπλοκάρουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και η κάρτα εξακολουθεί να ισχύει για πληρωμές με φυσική παρουσία και αναλήψεις.
Προ δύο μηνών αυτό, μετά από ύποπτη συναλλαγή που έπιασε η τράπεζα (1.50 για parking στην Ιταλία) και τηλεφωνική επικοινωνία από μέρους της alpha για ενημέρωσή μου.
Σε ευχαριστούμε για την πολύ χρήσιμη πληροφορία που μας έδωσες!

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καποτε τα συστηματα ασφαλειας της τραπεζας λειτουργουσαν καλυτερα κατα τη γνωμη μου.
Η κάρτα που μου ακύρωσαν ήταν χρεωστική και μου είπαν οτι είδαν προσπάθεια παραβίασης του λογαριασμού μου. Δεν είχα κάνει καμία συναλλαγή με τη κάρτα εγώ για αρκετές ώρες πριν το τηλέφωνο. Δεν κατάλαβα τίποτα όμως απο το θέμα της παραβίασης.

Εμένα μου αρέσουν και τώρα πως λειτουργούν τα συστήματα ασφαλείας....

adiaforos

Member
Ότι αμφισβήτηση και αν κάνεις; Αν κάνεις αμφισβήτηση για μη παροχή υπηρεσιών απο κάποιον τρίτο πάλι σου ακυρώνουν τη κάρτα; Δεν έχω κάνει αμφισβήτηση ποτέ. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι σε αυτήν την αμφισβήτηση που έγινε είναι φανερό οτι δήλωσε οτι έγινε κάποια συναλλαγή εν αγνοία του...
Η ακυρωση παει πακετο με την αμφισβητηση συναλλαγης.
Εξαρτάται τον λόγο της αμφισβήτησης, αν ο λόγος είναι μη παροχή υπηρεσίας/μη παραλαβή προϊόντος δεν ακυρώνεται η κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση δεν αμφισβητείς ότι έγινε η συναλλαγή, αλλά ζητάς προστασία από την τράπεζα γιατί ο έμπορας δεν σου παρείχε τα συμφωνημένα.

jimp

Member
Λοιπόν έχω νέα, μιλήσαμε με Alpha, κάναμε τηλεφωνικά την αίτηση ακύρωσης της αμφισβήτησης, τους είπαμε πως καταλάβαμε τι ήταν η συναλλαγή, έγινε επανέκδοση της κάρτας.

Τώρα αν βρεθώ σε κανένα μπουντρούμι στην Ιαπωνία τι να πω.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Λοιπόν έχω νέα, μιλήσαμε με Alpha, κάναμε τηλεφωνικά την αίτηση ακύρωσης της αμφισβήτησης, τους είπαμε πως καταλάβαμε τι ήταν η συναλλαγή, έγινε επανέκδοση της κάρτας.

Τώρα αν βρεθώ σε κανένα μπουντρούμι στην Ιαπωνία τι να πω.
αν είναι για Ιαπωνία θα έρθουμε να σε συναντήσουμε , είμαστε ψυχαρες να ξερεις αλλά αν ειναι Τουρκία μην περιμενεις να ερθει κανεις.

jimp

Member
αν είναι για Ιαπωνία θα έρθουμε να σε συναντήσουμε , είμαστε ψυχαρες να ξερεις αλλά αν ειναι Τουρκία μην περιμενεις να ερθει κανεις.
Αναχώρηση Ιαπωνία άφιξη Κίνα. Ελπίζω η Ιάπωνες να έχουν κατανόηση.

Πάντως η Alpha είπε πως δεν υπάρχει κάτι να σας αγχωνει με τα εισιτήρια, δεν θα προχωρήσει η διαδικασία και δεν έχει γίνει κάτι μέχρι στιγμής.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Αναχώρηση Ιαπωνία άφιξη Κίνα. Ελπίζω η Ιάπωνες να έχουν κατανόηση.

Πάντως η Alpha είπε πως δεν υπάρχει κάτι να σας αγχωνει με τα εισιτήρια, δεν θα προχωρήσει η διαδικασία και δεν έχει γίνει κάτι μέχρι στιγμής.
χαιρομαστε που πανε ολα καλα ζηλευουμε που θα ειστε εκει... θα περιμενουμε τις περιγραφες σας

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.980
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
levilogan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom