Alpha bank bonus

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Σκέφτομαι τώρα που λήγει η απλή χρεωστική μου κάρτα να πάρω αυτή της Aegean. Από αυτά που διάβασα εδώ πρέπει να συμφέρει, σωστά;

Αυτό που λέει για δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση αν κλείσεις εισιτήρια με αυτή τη κάρτα ισχύει;

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Έχει 20ε συνδρομή, μισή μετατροπή πόντων, δεν αξίζει.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έχει συνδρομή αυτή η κάρτα 20€ το χρόνο και αν σε ενδιαφέρει η συλλογή μιλίων δεν αξίζει το κόπο για μένα.

Αυτό που λέει για δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση αν κλείσεις εισιτήρια με αυτή τη κάρτα ισχύει;
Ισχύει. Καλό είναι να δεις και τι ακριβώς καλύψεις θα έχεις. Διάβασε τους όρους στη Generali

paefstra

Member
Σκέφτομαι τώρα που λήγει η απλή χρεωστική μου κάρτα να πάρω αυτή της Aegean. Από αυτά που διάβασα εδώ πρέπει να συμφέρει, σωστά;

Για λιγες μερες εχει συνδρομη μονο 12 ευρω. Θα παρεις 3.000 μιλια συν ο,τι αλλο μαζεψεις. Συμφερει παρα πολυ αυτο ειδικα. Αν δεν σε βολεψει την κοβεις του χρονου που θα παει στα 20.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Έκανα ηλεκτρονική συναλλαγή από το Pharm24 στις 13/2 με κάρτα Aegean και βλέπω ακόμη Χ1 τους πόντους. Πότε θα μπουν οι επιπλέον πόντοι; Δεν έπρεπε να φανούν στην εφαρμογή μέχρι σήμερα;
Τελικά πρέπει να παρακολουθούμε του πόντους των ειδικών προσφορών εάν μπαίνουν; Μήπως να τους βάζουμε και σε Excell;

Περίπτωση 1η: Οι πόντοι από την pharm24 μπήκαν αρχικά x1 και μετά από σχετικό αίτημα στην Alpha προστέθηκαν σήμερα οι υπόλοιποι χ9.
Περίπτωση 2η: Την Cyber Monday 2/12/2024 σε ηλεκτρονική αγορά από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ μπήκαν αρχικά χ40 πόντοι και μετά από 5 μέρες πρόσθεσε μόνη της η Τράπεζα τους επιπλέον πόντους χ60 που εμφανίζονται ως πόντοι από Alpha bank και όχι ως πόντοι του Κωτσόβολου.
Την ϊδια μέρα σε αγορά από το κατάστημα μπήκαν άμεσα μόνο x40 πόντοι.
Πήρα τηλέφωνο πριν 3 μέρες τους είπα για την καμπάνια x100 που έτρεξε για λίγες ώρες με το περίφημο banner της εφαρμογής bonus που το κατέβασαν μετά... Η ευγενική τηλεφωνήτρια αγνοούσε πλήρως το θέμα.... Μου έκανε σχετικό αίτημα και σήμερα είδα τους επιπλέον πόντους x60 που εμφανίστηκαν ως πόντοι του Κωτσόβολου.

Συμπέρασμα: Εαν δεν τσέκαρα την εφαρμογή bonus θα είχα χάσει 8500 πόντους που γίνονται μίλια...

Τόσα χρόνια δεν ασχολιόμουν με τους πόντους που ήταν χιλιάδες και δεν γινόταν μίλια, και δεν τσέκαρα ποτέ την εφαρμογή εάν έμπαιναν κανονικά.
Όμως, από τότε που έβγαλα την Aegean Visa αποφάσισα ότι δεν θα αφήσω μίλι να χαθεί...

Καλό είναι λοιπόν όταν τρέχουν ειδικές προσφορές με επιπλέον πόντους να τσεκάρουμε από την εφαρμογή εάν πράγματι μπαίνουν...

** Η Pharm24 είναι απλός συνεργάτης και κανονικά δίνει χ1 πόντους.
** Ο Hondos Center είναι μεγάλος συνεργάτης και δίνει πάντα χ4 πόντους. @Sassenach77

adiaforos

Member
** Η Pharm24 είναι απλός συνεργάτης και κανονικά δίνει χ1 πόντους.
x2 πόντους δίνουν οι συνεργάτες, προφανώς στη δική σου συναλλαγή δεν αναγνωρίστηκε ως συνεργάτης, αλλιώς θα έπαιρνες x10 λόγω της προσφοράς.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
x2 πόντους δίνουν οι συνεργάτες, προφανώς στη δική σου συναλλαγή δεν αναγνωρίστηκε ως συνεργάτης, αλλιώς θα έπαιρνες x10 λόγω της προσφοράς.
Σωστά! Είναι συνεργάτης και δίνει πόντους x2.
Δεν ξέρω τι έφταιξε όμως και μου έδωσε μόνο x1 πόντους.
Θα κάθομαι τώρα να τσεκάρω ποιος είναι ή όχι συνεργάτης και πόσους πόντους θα έπρεπε να πάρω κάθε φορά;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.904
Μέλη
39.603
Νεότερο μέλος
Georgeva25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom