• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Νομίζω ότι δεν έχει σημασία. Το σύστημα ξέρει ότι υπάρχουν 100 Χιλ πόντοι που μπορούν να μετατραπούν. Αυτο δεν αλλάζει
Η εφαρμογή της Aegean θα δει 200.000 bonus πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν ΟΛΟΙ σε πτήσεις της.
Ο χρήστης θα πρέπει να δηλώσει την σωστή κάρτα για να τραβήξει πόντους μόνο από αυτήν όπως εξήγησα παραπάνω.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εννοω ποιό ειναι το κοστος μεταφορας. Ειναι 20€ επομενως, πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε καμια χρεωση ηταν δωρεαν η μεταφορα των ποντων.
Δεν ξέρω τι ίσχυε πριν. Εγώ έχει λίγους μήνες που προσπάθησα να το κάνω και μου έδειξε χρέωση.
Πότε έκανες δωρεάν τη μεταφορά πόντων σε τρίτο άτομο;

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Δεν ξέρω τι ίσχυε πριν. Εγώ έχει λίγους μήνες που προσπάθησα να το κάνω και μου έδειξε χρέωση.
Εαν δεν κανω καποιο λαθος πριν απο ενα διμηνο περίπου. Θα το εχω υποψιν για ενδεχομενη φορα.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Στη μεταφορά μιλίων υπάρχει κόστος. Για τους πόντους δεν ξέρω.

paefstra

Member
Οι ποντοι μεταφερονται μεσω της εφαρμογης Alpha bonus. Δεν μπορει να χρεωσει κανεναν αυτη η εφαρμογη, δεν εχει τη δυνατοτητα

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Οι ποντοι μεταφερονται μεσω της εφαρμογης Alpha bonus. Δεν μπορει να χρεωσει κανεναν αυτη η εφαρμογη, δεν εχει τη δυνατοτητα
Δηλαδή μέσω της εφαρμογής γίνεται δωρεάν η μεταφορά σε κάρτα τρίτου;
Εγώ μπήκα από τη σελίδα της Alpha και μου έβγαλε χρέωση.
Δεν δοκίμασα ξανά, αλλά θα ήθελα να το κάνω ίσως σε 2 χρόνια αν δεν προλάβω να τους ξοδέψω..

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Δεν δοκίμασα ξανά, αλλά θα ήθελα να το κάνω ίσως σε 2 χρόνια αν δεν προλάβω να τους ξοδέψω..
Μεσω της εφαρμογής ειναι δωρεαν. Το δοκιμασα μολις.

paefstra

Member
Ακριβως. Εχει πεδιο μεταφορας ποντων δωρεαν.

giannis228

Member
Όταν λες οτι μετέφερες πόντους σε άλλη κάρτα, να φανταστώ οτι εννοείς οτι μετέφερες σε κάρτα άλλου ατόμου. Σωστά; Κάποια στιγμή έκανα μία μεταφορά τέτοια και κατα λάθος είχα δει οτι είχαν μείνει στην κάρτα του άλλου ατόμου οι πόντοι που αντιστοιχούσαν σε αγορές με την Aegean κάρτα. Αυτό εννοείς, αν κατάλαβα καλά...

ΥΓ. Το διάβασα τρεις φορές για να καταλάβω τι θες να πεις και ελπίζω να κατάλαβα :lol:
Ειναι αρκετα δυσκολο να εξηγηθει απο μνμ ! Ειχα πχ 20000 ποντους απο απλη visa bonus και 25000 απο aegean αλλα πχ πρωτα μαζευτηκαν οι 10000 με την απλη μετα 15000 με aegea μετα 10000 με απλη και μετα 10000 με aegean . Ειδα στην εφαρμογη της aegean οτι εχω 25000 προς μετατροπη . Ετσι μετεφερα 20000 απο την απλη καρτα σε καρτα αλλου ατομου και ειδα οτι εμειναν οι μετατρεψιμοι στην aegean ! An γινοταν με χρονολογικη σειρα συλλογης θα ειχαν μεταφερθει και ποντοι μετατρεψιμοι σε μιλια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom