• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

paefstra

Member
Αυτό πρέπει να γίνεται γιατί έχουν βάλει πλέον οι κάρτες να βλέπουν μόνο τους πόντους που αποκτώνται απο τις ίδιες, άσχετα που υπάρχει κοινός κουβάς. Έτσι κλείδωσαν και τη μεταφορά πόντων όμοιων καρτών... Δεν το είχα σκεφτεί έτσι!
Συγγνωμη, αλλα σημερα εβαλα την Αegean bonus visa στον Κωτσο για να εξαργυρωσω και ειδε τους ποντους που μαζευω με τη Mastercard και με αφησε να εξαργυρωσω απο αυτους.
Οπως ειπα δεν μπλεκω με μεταφορες απο λογαριασμο σε λογαριασμο. Με εχουν ξενερωσει και οι προθεσμιακες, θελω να καθαρισω απο ολο αυτο το περιπλοκο συστημα και να μαζευω μονο bonus μιλια και κανονικους τοκους, οχι κουτσουρεμενους.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Συγγνωμη, αλλα σημερα εβαλα την Αegean bonus visa στον Κωτσο για να εξαργυρωσω και ειδε τους ποντους που μαζευω με τη Mastercard και με αφησε να εξαργυρωσω απο αυτους.
Μα την εξαργύρωση σε μίλια έχουν κλειδώσει μόνο, όχι τα πάντα

rafaela 14

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Μα την εξαργύρωση σε μίλια έχουν κλειδώσει μόνο, όχι τα πάντα
Μα τι έχει κλειδώσει, τι έχει γίνει? 1/10 έκανα τελευταία μετατροπή πόντων της Aegean bonus σε μίλια και είχα υπόλοιπο περίπου 800 πόντους. Και μπαίνω προχθές στη εφαρμογή και βλέπω 9000 πόντους που δεν παίζει να τους έκανα γιατί δεν χρησιμοποιούσα την κάρτα, και δεν μπορώ να δω πως μου ήρθανε ουρανοκατέβατα. Πάω να τους μετατρέψω σε μίλια και μένω με μισή χαρά διότι δεν τους αναγνωρίζει. τι έχει συμβεί? :(

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μα τι έχει κλειδώσει, τι έχει γίνει? 1/10 έκανα τελευταία μετατροπή πόντων της Aegean bonus σε μίλια και είχα υπόλοιπο περίπου 800 πόντους. Και μπαίνω προχθές στη εφαρμογή και βλέπω 9000 πόντους που δεν παίζει να τους έκανα γιατί δεν χρησιμοποιούσα την κάρτα, και δεν μπορώ να δω πως μου ήρθανε ουρανοκατέβατα. Πάω να τους μετατρέψω σε μίλια και μένω με μισή χαρά διότι δεν τους αναγνωρίζει. τι έχει συμβεί? :(
Έχεις προθεσμιακές; Απο την εφαρμογή της Alpha bonus μπορείς να δεις απο που προέρχονται σχεδόν όλες οι κινήσεις

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Να κάνω μία χαζή ερώτηση? Έστω έχω ήδη 100χιλ μπόνους πόντους που δε γίνονται μίλια. Ταυτόχρονα παίρνω άλλους 100χιλ από Κώτσο που γίνονται μίλια, αλλά δε τα κάνω ακόμα γιατί περιμένω προσφορά μετατροπής +20%. Αν κλείσω στο μεταξύ εισιτήριο με πόντους, από πού θα τραβήξει??
Νομίζω ότι δεν έχει σημασία. Το σύστημα ξέρει ότι υπάρχουν 100 Χιλ πόντοι που μπορούν να μετατραπούν. Αυτο δεν αλλάζει

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.657
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom