• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alpha bank bonus

paefstra

Member
Στα 20 € παίρνεις 12 € (2χ6 €) σε επιταγή. Ανάλογα με το λάδι και την αρχική τιμή κιλού βγαίνει απο 5,5€/κιλό. έως 7€ περίπου.
Σήμερα έγινε ολοκληρωμένη μελέτη κόστους οφέλους για το ελαιόλαδο και αδειάσαμε τα ράφια όλοι οι συνάδελφοι.😇
Βέλτιστη τιμή πετυχαίνεις στα 5 λίτρα για να ξεπεράσεις τα 60 € και να πάρεις πίσω 6χ6=36€!
Όχι παραπάνω λάδι.... Ανεβαίνει η μέση τιμή κιλού. 🤣🤣
Παραγγειλα πολυ βιαστικα, δεν εκανα μελετη κοστους αλλα στα 42 ευρω πηρα πισω 24, αρα 6 ευρω το λιτρο.
Γιναμε λαδεμπορες, μη χ€%#ω.
Μη λετε "κιλο" για το λαδι, γιατι μου γυριζει το ματι. Λιτρο ειναι.

pan82

Member
Παραγγειλα πολυ βιαστικα, δεν εκανα μελετη κοστους αλλα στα 42 ευρω πηρα πισω 24, αρα 6 ευρω το λιτρο.
Γιναμε λαδεμπορες, μη χ€%#ω.
Μη λετε "κιλο" για το λαδι, γιατι μου γυριζει το ματι. Λιτρο ειναι.
Μπα επειδή οι περισσότεροι παίρναμε τενεκέδες από χωριά τις καλές εποχές πάντα σε κιλά το αγοράζαμε οπότε πως να συνηθίσει κάποιος το λίτρο εγώ πρώτη φορά παίρνω σε λίτρα, το googlara για να δω την αναλογία κιλό λίτρο σκέψου...

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Αν χρωστάμε πχ 50.000 Bonus (δλδ έχουμε αρνητικό υπόλοιπο), μόλις τα ξανά μαζέψουμε, θα είμαστε οκ;

Επίσης εμένα η Alpha bank στο τηλέφωνο μου είπε πως επειδή το υπόλοιπο είναι αρνητικό, δεν θα φαίνεται πλέον στην BONUS εφαρμογή αλλά θα μπορώ να ενημερώνομαι μόνο τηλεφωνικά.

Billouk

Member
Αν χρωστάμε πχ 50.000 Bonus (δλδ έχουμε αρνητικό υπόλοιπο), μόλις τα ξανά μαζέψουμε, θα είμαστε οκ;

Επίσης εμένα η Alpha bank στο τηλέφωνο μου είπε πως επειδή το υπόλοιπο είναι αρνητικό, δεν θα φαίνεται πλέον στην BONUS εφαρμογή αλλά θα μπορώ να ενημερώνομαι μόνο τηλεφωνικά.
Για τοσο μεγάλο νούμερο δεν γνωρίζω, ωστόσο, για λίγες χιλιάδες το έχω κάνει και όλα καλά. Τα εμφάνιζε κανονικά η εφαρμογή Bonus.

Nikos Kousathanas

New Member
Καλησπέρα σας, δεν είχα ποτέ πιστωτική στην ALPHA αλλά επειδή τελευταία κάνω ταξίδια, μαζεύω bonus πόντους περιμένω σε λίγες μέρες την πιστωτική Premium Aegean για να κάνω χρήση αυτή πλέον.
Μίλησα με την τράπεζα για τους bonus πόντους που έχω ήδη στην κάρτα αν μπορώ να τους μετατρέψω σε μίλια αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.
Επειδή όσες φορές έχω εξαργυρώσει πόντους είναι μόνο για εισιτήρια με την AEGEAΝ, λίγο γιατί είμαι άσχετος όσον αφορά πότε συμφέρει και που αλλού να εξαργυρώσω, λίγο γιατί μου αρέσει σε εισιτήρια να εξαργυρώνω, υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος τους 260.000 bonus πόντους που ήδη έχω να επωφεληθώ περισσότερο με την AEGEAN? Τα ecoupons που πάλι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου συμφέρουν ή όχι?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom