• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

paefstra

Member
Συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής bonus πόντων αποκτηθέντων με κάρτες της Alpha Bank, οχι της Aegean, σε μίλια? Αγορά εισιτηρίου με εξαργύρωση το γνωρίζω.
Μπορεις ακομη να μετατρεψεις τα bonus σε κουπονι και να αγορασεις εισιτηριο με εκπτωση ως 60 ευρω στο καθε εισιτηριο. Ως εκει ειναι οι δυνατοτητες των bonus σου. Δεν γινονται μιλια.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μπορεις ακομη να μετατρεψεις τα bonus σε κουπονι και να αγορασεις εισιτηριο με εκπτωση ως 60 ευρω στο καθε εισιτηριο. Ως εκει ειναι οι δυνατοτητες των bonus σου. Δεν γινονται μιλια.
Μα 30000 ποντοι για 60€?!!! Δεν αξιζει. Οσο ενα business με 30€ φορους.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Φυσικα και δεν αξιζει. Αλλα ειναι μια ειλικρινης απαντηση για το τι αλλο μπορει να κανει.
Μα ναι ηταν σωστη η απαντηση, οπως και για κουπονια ικεα κλπ. Απλα τωρα το ειδα στο app τους κ μου εκανε εντυπωση ποσα θελουν για 60€..

paefstra

Member
Μα ναι ηταν σωστη η απαντηση, οπως και για κουπονια ικεα κλπ. Απλα τωρα το ειδα στο app τους κ μου εκανε εντυπωση ποσα θελουν για 60€..
Ζητανε πολλα, αλλα δινουν περισσοτερα: μιλια αναβαθμισης και εξαργυρωσης απο την πτηση, δωρεαν αλλαγη ημ/νιας αν κλεισεις flex
Εγω που εχω περισσοτερα bonus απο οσα χρειαζομαι και κανω συχνα αλλαγες, δεν το απορριπτω τελειως.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ζητανε πολλα, αλλα δινουν περισσοτερα: μιλια αναβαθμισης και εξαργυρωσης απο την πτηση, δωρεαν αλλαγη ημ/νιας αν κλεισεις flex
Εγω που εχω περισσοτερα bonus απο οσα χρειαζομαι και κανω συχνα αλλαγες, δεν το απορριπτω τελειως.
Για την ακριβεια 30.000 ποντοι σου δινουν 60€ εκπτωση, τα υπολοιπα πληρωνονται. Κι εγω εχω μπονους που δεν χρειαζομαι αλλα ποτε δεν ξερεις. σε πτηση με αγορα εκονομυ στα 189€, μπιζνες 449€ πηρα μπιζνες με 27.500 ποντους κ 33€ φορους. Θα επεφτε κεραυνος να με καψει αμα επαιρνα 60€ εκπτωση..

paefstra

Member
Για την ακριβεια 30.000 ποντοι σου δινουν 60€ εκπτωση, τα υπολοιπα πληρωνονται. Κι εγω εχω μπονους που δεν χρειαζομαι αλλα ποτε δεν ξερεις. σε πτηση με αγορα εκονομυ στα 189€, μπιζνες 449€ πηρα μπιζνες με 27.500 ποντους κ 33€ φορους. Θα επεφτε κεραυνος να με καψει αμα επαιρνα 60€ εκπτωση..
Οκ εχω 2 χρονια μπροστα να δω τι θα τα κανω. Ας ειναι, ας τα φαω σε business.

paefstra

Member
Σορυ, ειμαι ασχετος ακομα στους ποντους: ληγουν;
Ναι στα 2 χρονια. Εκτος αν τους στειλεις σε αλλον και μετα πισω, που ανανεωνεται η διαρκεια.
Δηλαδη με το declutter της Green City θα βγαλω μια 400ρα εισιτηριο απο τις σαβουρες?
Θα κανω στον γιο μου δωρο τη business, ετσι για την αλητεια οτι βγηκε απο την ανακυκλωση :D.

giannis228

Member
για ποιο προορισμο αν επιτρεπεται?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
για ποιο προορισμο αν επιτρεπεται?
Ποιο αλλο? Ρωμη.
οπου οι τιμες εχουν ξεφυγει. Καλυτερα Ριο με την ΙΤΑ, πιο φθηνα ειναι. One way στο θεο. Μετα το Πασχα. Οπου το 90-110€ θεωρειται και ευκαιρια.
IMG_5100.jpeg
IMG_5099.jpeg

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος