barkour
Member
Στο τουιτερ λογω 1700 εργαζομενων τρενταρει με πολυ Βζινννννν.Ο "Κώτσος" όπως τον λέμε παει για πούλημα...Φυσικά δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι με τους πόντους σύντομα....' Ετσι για να υπάρχει το βάζω....
Η Currys πουλά τον Κωτσόβολο
Βέβαια. Αφού οι Bonus ποντοι είναι καθαρά θέμα της τράπεζας. Δεν τους δίνει ο Κωτσοβολος.Ο "Κώτσος" όπως τον λέμε παει για πούλημα...Φυσικά δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι με τους πόντους σύντομα....' Ετσι για να υπάρχει το βάζω....
Η Currys πουλά τον Κωτσόβολο
Επανέρχομαι και πάλι για να σας ενημερώσω ότι μετά απο την γραπτή απάντηση που τους είχα στείλει ότι περιμένω να μου διευκρύσουν σε πια παράγραφο και σελίδα, αναγράφεται ο παραπάνω όρος του προγράματος, σήμερα ξαφνικά μου πιστώθηκαν όλοι οι πόντοι της συναλλάγης όπως έπρεπε.Επανέρχομαι, μου απάντησαν γραπτώς σε email, ότι επειδή η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονικό πορτοφόλι, οι πόντοι θα πιστώνονται κάθε μήνα ανάλογα με το ποσό της δόσης.
Ζήτησα να μου αποστείλλουν τους όρους του προγράμματος, όπου να μου διευκρινίζουν την παράγραφο με τον συγκεκριμένο όρο. Αναμένω
Ετοιμάσου να το αλλάξουν στην επόμενη ανανέωση όρωνΕπανέρχομαι και πάλι για να σας ενημερώσω ότι μετά απο την γραπτή απάντηση που τους είχα στείλει ότι περιμένω να μου διευκρύσουν σε πια παράγραφο και σελίδα, αναγράφεται ο παραπάνω όρος του προγράματος, σήμερα ξαφνικά μου πιστώθηκαν όλοι οι πόντοι της συναλλάγης όπως έπρεπε.
Αδέλφια μην τους χαρίζεται κάστανο. Πάντα να στέλνεται email γιατί έτσι τους δεσμεύετε να απαντάνε υπεύθυνα και όχι με ότι μπούρδα τους έρθει στο μυαλό στο τηλεφωνικό. Μας έκοψαν τις προθεσμιακές, μας εκόψαν τις τριγωνικές μας μεταφορές, στο τέλος θα τα κόψουν όλα.
ποιος ξερει ? εχουν καιρο να βγαλουν καλη προσφοραΚάνα κλιματιστικό με BONUS θα βγάλει; Η θα την βγάλουμε με τον ανεμιστήρα;
Έχει το εξαιρετικό καινούριο πατίνι γνωστής μάρκας με αναρτήσεις, και δίνει 50Κ.ποιος ξερει ? εχουν καιρο να βγαλουν καλη προσφορα