Α οκ δε το ξερά, έχεις κάνει αίτημα εσυ και πήρες;Δεν θα τα στείλουν αυτόματα φέτος, πρέπει να πάρεις τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών να γίνει αίτημα και να σου σταλούν.
Α οκ δε το ξερά, έχεις κάνει αίτημα εσυ και πήρες;Δεν θα τα στείλουν αυτόματα φέτος, πρέπει να πάρεις τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών να γίνει αίτημα και να σου σταλούν.
Τελικα πήρες κωδικούς φίλε μου; και αν πόσες μέρες αφού έκανες το αιτημα;Ούτε εγώ το ήξερα. Μου το είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών και το προχώρησα έτσι για να τους πάρω.
A οκ νομίζα οτι κάνεις αιτημα και θα ερθουν σε 2-3 μέρες. Από εξυπηρέτηση μου ειπαν οτι αρχες Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η αποστολή σε όλους. Για να δούμεΔεν τους έχω πάρει ακόμα, μου είπαν ότι έκαναν άιτημα και θα τους πάρω αρχές Σεμπτεμβρίου με sms.
Τώρα αν θα αποσταλλούν σε όλους αυτόματα ή αν πρέπει να γίνει αίτημα πραγματικα, δεν το ξέρω.
Το δεύτερο εννοεί, δλδ οτι θα κέρδιζες * 5Μια διευκρίνιση: Στο bonus έχει βγάλει προσφορά ο Κωτσόβολος για κυριακάτικες αγορές στο αεροδρόμιο και λέει ότι κερδίζεις 5 φορές περισσότερους πόντους. Εννοει ότι το ένα σου ευρώ αντιστοιχεί σε 5 πόντους, αντί για 4 ή εννοεί 1€*4*5=20 πόντους?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Εχθές μου ήρθαν οι εκπτωτικοί κωδικοί της Platinum. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια αν στάλθηκαν σε όλους ή σε αυτούς που είχαν κάνει άιτημα.A οκ νομίζα οτι κάνεις αιτημα και θα ερθουν σε 2-3 μέρες. Από εξυπηρέτηση μου ειπαν οτι αρχες Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η αποστολή σε όλους. Για να δούμε
Δεν είχα κάνει αίτημα, δε μου ήρθαν.Εχθές μου ήρθαν οι εκπτωτικοί κωδικοί της Platinum. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια αν στάλθηκαν σε όλους ή σε αυτούς που είχαν κάνει άιτημα.
Βέβαια αν θέλεις βγάζεις ξεχωριστά το πήγαινε και ξεχωριστά επιστροφή και επωφεληθείσε από το σύνολο. Αν και Λονδίνο επειδή είναι σε λίρες η επιστροφή δε θα παίζειΕπίσης προσοχή με τους κωδικούς γτ είναι μόνο για την καθαρή αξία του ναύλου. Σε πτήση Αθήνα Λονδίνο με επιστροφή που είναι 99€, μου δίνει μόνο 12€ έκπτωση καθώς τόσο είναι ο ναύλος. Το υπόλοιπο ποσό από τα 25€ χάνεται.