Έχω οριο ρε συ!Γιατι κανετε τη ζωη σας δυσκολη? Βαλτα ολα σε Aegean και αραξε.
Το οποιο ανεβαζεις οποτε θες ριχνοντας οσα λεφτα θες απο λογαριασμο η cash στην καρτα . Ακομη και καθε μερα.Έχω οριο ρε συ!
Αυτό μου είπαν δεν ισχύει από την Alpha Bank! Αν έχω 1.000 ΕΥΡΩ όριο και βάλω 500 και φθάσω τα 1.500 δεν μπορώ να κάνω αγορά με 1.500 ΕΥΡΩ αλλά μόνο με 1.000!Το οποιο ανεβαζεις οποτε θες ριχνοντας οσα λεφτα θες στην καρτα . Ακομη και καθε μερα.
Επειδη υπερκαλυπτω καποιους μηνες το οριο, απλα ριχνω cash στην καρτα και συνεχιζω.Αυτό μου είπαν δεν ισχύει από την Alpha Bank! Αν έχω 1.000 ΕΥΡΩ όριο και βάλω 500 και φθάσω τα 1.500 δεν μπορώ να κάνω αγορά με 1.500 ΕΥΡΩ αλλά μόνο με 1.000!
Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν μάλλον!
Λάθος.Μιά χαρά γίνεται.Αυτό μου είπαν δεν ισχύει από την Alpha Bank! Αν έχω 1.000 ΕΥΡΩ όριο και βάλω 500 και φθάσω τα 1.500 δεν μπορώ να κάνω αγορά με 1.500 ΕΥΡΩ αλλά μόνο με 1.000!
Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν μάλλον!
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται αυξηση οριου. Το οριο ειναι οριο δανεισμου, οχι κοφτης καταναλωσης. Αν ζητας δανεικα μονο 500 ενω εχεις ριξει στην καρτα χρηματα επιπλεον, γιατι να αρνηθουν το δανειο?Αν έχεις όριο και διαθέσιμο ποσό πχ 500€ στην πιστωτικη και θέλεις να πάρεις κάτι 1000€, βάζεις αλλά 500€. Παιρνεις τηλ την εξυπηρέτηση πελατών, ζητάς προσωρινή αύξηση ορίου μέχρι να κάνεις την αγορά και το επαναφέρουν. Πάρε αύριο και πες τους το πριν κάνεις την πληρωμή και να το επιβεβαιώσουν με υπεύθυνο βάρδιας γτ οι μισοί δεν ξέρουν τι γίνεται.
18/6Δεν ισχύει για την περίπτωση που λες. Η προσφορά για τα έξτρα μίλια λήγει σε 7 ημέρες και τα 50000 του κοτσωβολου λογικά θα μπουν σε κάτι μήνες.