galoz
Member
Είπαμε τσάμπα χάρηκα....αφού αυτό ήθελα να δω...Δε θέλω να στη χαλάσω, αλλά τα 11500 (για την ακρίβεια 11450) ΕΙΝΑΙ τα 229x50. Απλά στο λέει εμφατικά στο site για να το προσέξεις....
Είπαμε τσάμπα χάρηκα....αφού αυτό ήθελα να δω...Δε θέλω να στη χαλάσω, αλλά τα 11500 (για την ακρίβεια 11450) ΕΙΝΑΙ τα 229x50. Απλά στο λέει εμφατικά στο site για να το προσέξεις....
Aυτό όπως είπαμε είναι τρύπα του συστήματος οπότε δε μπορείς να το ρωτήσεις να σου πει κάποιος αλλά θα φανεί στη πράξη μετά την αλλαγή. Τώρα η επίσημη θέση είναι ότι προφανώς και δε γίνεται αυτό. Δε θα σου πει κανένας από την alpha πχ λήγουν οι πόντοι στείλτε τους σε εναν φίλο να σας τους ξαναστείλει πίσω...Ερώτηση μήπως και καποιος έχει καταλάβει (Αν και την έχουμε ξανά κάνει) :
Για παράδειγμα ο θείος μου έχει 10.000 Bonus! Θα μπορεί να μου τα στείλει στην κάρτα της Aegean και να γίνουν μίλια όπως γίνεται τώρα ; Αυτό το μάθαμε τελικά;
Aυτό ναι ειναι σίγουροΔηλαδή, για να είμαστε 100% σίγουροι, αν βγάλει ο Κωτσόβολος προσφορά κινητό και έξτρα 80.000 πόντους και το αγοράσεις με την Aegean Bonus Visa, οι πόντοι αυτοί γίνονται μίλια, σωστά;;;
ΝΑΙ αν και δεν το ξεκαθαριζειΔηλαδή, για να είμαστε 100% σίγουροι, αν βγάλει ο Κωτσόβολος προσφορά κινητό και έξτρα 80.000 πόντους και το αγοράσεις με την Aegean Bonus Visa, οι πόντοι αυτοί γίνονται μίλια, σωστά;;;
Δεν λεει πουθενα για επιπλεον ποντους λογω προωθησης, λεει ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ προιοντα. Κανουν πεταλουδιτσες τα ματια σας?