galoz
Member
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε όμως πέρα της προσφοράς ×50 στον Κωτσόβολο δίνει και πάρα πολλούς πόντους επιπλέον σε πάρα πολλά είδη ...πήρα αφυγραντήρα και μου έδωσε 11500 επιπλέον πόντους δηλ.229 × 50 + 11500..
Που υπάρχει αυτό που λες ; Δεν βλέπω κάτι για αφυγραντήρα!Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε όμως πέρα της προσφοράς ×50 στον Κωτσόβολο δίνει και πάρα πολλούς πόντους επιπλέον σε πάρα πολλά είδη ...πήρα αφυγραντήρα και μου έδωσε 11500 επιπλέον πόντους δηλ.229 × 50 + 11500..
Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο! Γιατί δεν μας δίνεις ένα λινκ από το προϊών που αναφέρεσαι ώστε να γίνεις ποιο συγκεκριμενος ;Απευθείας στο site του Κωτσόβολου.
Παράξενο ούτε καν το είχα προσέξει!
Που ειδες τη λεξη "επι πλεον"? Εγω βλεπω οτι 50Χ 229= 11.450. Αυτα που σου δινει αναφερει, εκτος αν σε διαβεβαιωσαν στο τηλεφωνο για κατι τετοιο.Και έχει σε πάρα πολλά προϊόντα πολλούς επιπλέον πόντους όχι μόνο σε αφυγραντηρες..
Αυτό τι καταλαβαίνετε ότι σημαίνει; Ότι πρέπει να πληρωθεί εφάπαξ μέσα στις μέρες τις προσφορές και όχι με δόσεις;Οι πόντοι αποδίδονται μόνο στο ποσό που θα χρεωθεί στην πιστωτική κάρτα Bonus το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Δε θέλω να στη χαλάσω, αλλά τα 11500 (για την ακρίβεια 11450) ΕΙΝΑΙ τα 229x50. Απλά στο λέει εμφατικά στο site για να το προσέξεις....Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε όμως πέρα της προσφοράς ×50 στον Κωτσόβολο δίνει και πάρα πολλούς πόντους επιπλέον σε πάρα πολλά είδη ...πήρα αφυγραντήρα και μου έδωσε 11500 επιπλέον πόντους δηλ.229 × 50 + 11500..