Δημήτρης X.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νότια Κορέα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
Και για ασφάλεια και για να μην βάζω συνέχεια τα στοιχεία της κάρτας και να την κουβαλάω συνέχεια μαζί μου. Με το Paypal βάζεις απλά κωδικό και τέλος.
Δεν είναι και η ασφαλέστερη πρακτική του κόσμου να αποθηκεύεις τα στοιχεία της κάρτας σου στο browser.... (υπό συνθήκες μπορεί να είναι ΟΚ, βέβαια).Περιεργο. Ο chrome αποθηκευει τα στοιχεια της καρτας και εχω απομνημονευσει το CCV μονο. Προ chrome ειχα απομνημονευσει ολα τα στοιχεια της καθε καρτας, και οριστε, θα μας καταντησουν να ψαχνουμε ειδικες ασκησεις μνημης τωρα με τοσες ευκολιες.
Καθόλου ασφαλή κίνηση να πω την αλήθεια! Ειδικά αν έχεις συνδεθεί από άλλον υπολογιστή κάποια στιγμή και άθελα σου έχεις πατήσει να κάνεις Save τα στοιχεία σου μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας!Περιεργο. Ο chrome αποθηκευει τα στοιχεια της καρτας και εχω απομνημονευσει το CCV μονο. Προ chrome ειχα απομνημονευσει ολα τα στοιχεια της καθε καρτας, και οριστε, θα μας καταντησουν να ψαχνουμε ειδικες ασκησεις μνημης τωρα με τοσες ευκολιες.
Αν έχεις ενεργοποιησει το 2FA είσαι ασφαλής αν όχι τότε δεν είσαι!Εννοειται οτι γινεται επαληθευση με κωδικο απο το κινητο και τωρα με ενα smartphone κανω ο,τι μου χρειαζεται παντου, γιατι να συνδεθω με αλλο pc? Και φυσικα δεν θα αποθηκευα κατι σε αλλο pc.
Να βοηθήσω θέλω όχι μόνο εσένα που ξέρεις αλλά και όσους δεν ξέρουν! Δεν χρειάζεται ένταση!Εχω ειπαμε.
Σε ενταση ημουν οταν υπεκλαπησαν 1200 ευρω απο την Airbnb απο την καρτα μου . Αυτο ηταν εμφαση.. . Φοβαμαι και τη σκια μου...Να βοηθήσω θέλω όχι μόνο εσένα που ξέρεις αλλά και όσους δεν ξέρουν! Δεν χρειάζεται ένταση!