paefstra
Member
Αλλη μια ευκαιρια για τις ομορφες και τους ομορφους
Στη φάση που είμαι προτιμώ το εισιτήριο που θα μου κοστίσει λιγότερο στην ακύρωση, δλδ με μίλια. Με bonus θα κλείσω ας πούμε τελευταία στιγμή. Ως στιγμής τα κάνω μασουρια τα bonusΤο πιο γενναιοδωρο προγραμμα ειναι η εξαργυρωση bonus με -50% που δινει 23κιλη, γιατι τοτε δεν συμφερει καθολου να φας μιλια
Μα εσυ δεν είχες αναφέρει ότι τα εισιτήρια με bonus δε μετακινούνται χωρίς χρέωση; Και ότι γίνεται μόνο τηλεφωνικα με με χρέωση τηλέφωνικου 23€? Γιατί είναι ένας βασικος λόγος που κι εγω δε κλείνω με πόντους είναι ότι με μίλια όντως τα μετακίνω δωρεάν κάθε φορά μέχρι να πάω κάποια στιγμή η να αλλάξει η πτήση και να ακυρωθεί.@Sassenach77 η ακυρωση με bonus εχει ιδια ακυρωτικα, 23 ευρω. Αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ακυρωσει καποιος για Ευρωπη. Απλα μετακινει το εισιτηριο σε αλλη ημερομηνια, κατα προτιμηση την περιοδο που το προγραμμα της Aegean ειναι υπο διαμορφωση και γινονται ακυρωσεις μετα, ωστε να παρει πισω bonus και φορους χωρις να πληρωσει τα 23 ευρω αν ακυρωθει . Το εχω κανει 3 φορες αυτο.
Λαθος καταλαβες. Ειναι comfort flex και μετακινουνται κανονικα απο το manage.Μα εσυ δεν είχες αναφέρει ότι τα εισιτήρια με bonus δε μετακινούνται χωρίς χρέωση; Και ότι γίνεται μόνο τηλεφωνικα με με χρέωση τηλέφωνικου 23€? Γιατί είναι ένας βασικος λόγος που κι εγω δε κλείνω με πόντους είναι ότι με μίλια όντως τα μετακίνω δωρεάν κάθε φορά μέχρι να πάω κάποια στιγμή η να αλλάξει η πτήση και να ακυρωθεί.
Σοβαρά δηλαδή; Τώρα εγώ αν βγάλω εισιτήρια με bonus μπαίνω και μετακίνω δωρεάν για άλλη ημερομηνία μέσω από το site εξαργυρώσεων όπως τα award εισιτήρια με μίλια; Ήμουν σίγουρος ότι αν όχι εσύ κάποιος είχε γράψει ότι δεν υπάρχει επιλογή για αλλαγή σε αυτά τα εισιτήρια και είχα διαβάσει και στους όρους αυτό οπότε δεν ασχολήθηκαΛαθος καταλαβες. Ειναι comfort flex και μετακινουνται κανονικα απο το manage.
Αυτο που "χρεωνεσαι" αν εκλεισες με τα 50% bonus ειναι τα εξτρα bonus σε περιπτωση μετακινησης. 23 ευρω μονο για ακυρωση.
Δεν φταις εσυ, η συζητηση για τα εισιτηρια με bonus ειναι υποτονικη στο φορουμ γιατι ειναι λιγοτερο "pro εισιτηρια" και θεωρουνται για "πρωταρηδες", γι αυτο και πληθος τα σχολια "ααα, δεν μετατρεπονται σε μιλια?"
Κι ομως η σωστη στρατηγικη ειναι τα bonus να τρωγονται στην Ευρωπη οποτε εχει -50% και τα μιλια εκτος Ευρωπης. Οποιος δεν κραταει bonus για Ευρωπη -50% κανει σφαλμα.
Πρωτη φορα το διαβαζω αυτο, ειλικρινα. Πιστευα οτι αλλαζουν ως comfort flex κανονικοτατα. Θα με βαλεις να παρω τηλ στην Aegean γιατι τοτε προτιμω να τα φαω στο ΙΚΕΑ.Σοβαρά δηλαδή; Τώρα εγώ αν βγάλω εισιτήρια με bonus μπαίνω και μετακίνω δωρεάν για άλλη ημερομηνία μέσω από το site εξαργυρώσεων όπως τα award εισιτήρια με μίλια; Ήμουν σίγουρος ότι αν όχι εσύ κάποιος είχε γράψει ότι δεν υπάρχει επιλογή για αλλαγή σε αυτά τα εισιτήρια και είχα διαβάσει και στους όρους αυτό οπότε δεν ασχολήθηκα
View attachment 455718
Το θέμα είναι αν έχεις περίσσευμα πόντων που δε γίνονται μίλια καλύτερα να τα τρώς aegean απο άλλες προσφορές που είναι πλέον τελείως ασύμφορες.
Μα το πρόβλημα δεν είναι τι θέση θα μου δώσει τυχαία αλλά ότι ήθελα να διαλέξω θέση δίπλα με υπόλοιπους και απλή θέση δε με νοιάζει, γιατί οι υπόλοιποι που έχουμε βγάλει θέσεις με μίλια μπορούμε να διαλέξουν οποία θέση κανονικά.Θα σου δώσει δωρεάν θέση τη μέρα που θα κάνεις check-in. Μου έχει δώσει αυτόματα το σύστημα up front θέση, όταν έκλεισα award εισιτήριο με επιστροφή αλλά μόνο στο ένα σκέλος (δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό).
Παρε ενα τηλ να συνδεσεις τα εισιτηρια ειτε τα συνδεεις μεταξυ τους στο τσεκ ιν και κανεις εσυ τσεκ ιν για ολους. Θα καθησετε ολοι μαζι.Μα το πρόβλημα δεν είναι τι θέση θα μου δώσει τυχαία αλλά ότι ήθελα να διαλέξω θέση δίπλα με υπόλοιπους και απλή θέση δε με νοιάζει, γιατί οι υπόλοιποι που έχουμε βγάλει θέσεις με μίλια μπορούμε να διαλέξουν οποία θέση κανονικά.
Απλά η απορία μου πιο πολύ είναι αφού είναι comfort flex πως και δε δίνει θέση έστω standard