Είναι σήμερα και αύριο η ενέργεια αυτή που σημαίνει ότι τα φυσικά καταστήματα θα είναι κλειστά.Αυτη η ενεργεια αφορά μονο αγορες διαδικτυακα;
Εχω δει μια τηλεοραση την οποια δεν τη δινει διαδικτυακα γιατί εχει μονο δυο τεμαχια ( το ενα εκθεσιακο) στο καταστημα του αεροδρομιου
Αν παω να το παρω απο εκεί θα παρω τους πόντους επι 100;
Μπορείς και τηλεφωνικά.Αυτη η ενεργεια αφορά μονο αγορες διαδικτυακα;
Εχω δει μια τηλεοραση την οποια δεν τη δινει διαδικτυακα γιατί εχει μονο δυο τεμαχια ( το ενα εκθεσιακο) στο καταστημα του αεροδρομιου
Αφορά αγορές διαδικτυακά ή τηλεφωνικά. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο νούμερο που αναγράφεται στη προσφορά και να ζητήσεις αυτό που έχεις δει σε συγκεκριμένο κατάστημα.Αυτη η ενεργεια αφορά μονο αγορες διαδικτυακα;
Του αεροδρομιου ειναι ανοιχτο τις κυριακεςΕίναι σήμερα και αύριο η ενέργεια αυτή που σημαίνει ότι τα φυσικά καταστήματα θα είναι κλειστά.
Από το Μάϊο ως τον Οκτώβρη είναι ανοιχτό, τέτοια περίοδο είναι κλειστό.Του αεροδρομιου ειναι ανοιχτο τις κυριακες
Δεν είναι. Μάιο Οκτώβρη είναιΤου αεροδρομιου ειναι ανοιχτο τις κυριακες
Ακόμη και αν ήταν ανοιχτό (που δεν είναι), δεν ισχύει για αγορές σε φυσικά καταστήματα. Online και ηλεκτρονικά μόνο. Αλλά αν πρόκειται για εκθεσιακά κομμάτια, δεν μπορείς ούτε τηλεφωνικά. Μόνο στο κατάστημα για να δεις την κατάστασή τους, δεν υπάρχει υπαναχώρηση.Του αεροδρομιου ειναι ανοιχτο τις κυριακες
Δηλαδή τηλεφωνικά μπορείς να παραγγείλεις μόνο οτι βλέπεις διαδικτυακά;Ακόμη και αν ήταν ανοιχτό (που δεν είναι), δεν ισχύει για αγορές σε φυσικά καταστήματα. Online και ηλεκτρονικά μόνο. Αλλά αν πρόκειται για εκθεσιακά κομμάτια, δεν μπορείς ούτε τηλεφωνικά. Μόνο στο κατάστημα για να δεις την κατάστασή τους, δεν υπάρχει υπαναχώρηση.
Γενικά ναι, αλλά όχι απόλυτα, αν θες κάτι δοκίμασέ το, δεν είναι πάντα εκθεσιακά αυτά που είναι μόνο για παραλαβή σε κατάστημα. Ισχύει και το αντίστροφο, μπορεί να βλέπεις ένα τελευταίο τεμάχιο διαθέσιμο για online αγορά σε κάποιο κατάστημα και αυτό να μην υπάρχει, αν το παραγγείλεις τηλεφωνικά θα στο πούνε.Δηλαδή τηλεφωνικά μπορείς να παραγγείλεις μόνο οτι βλέπεις διαδικτυακά;