giannis228
Member
σου εχει ερθει μνμ για αυτη τη προωθητικη ?Έχε υπόψη σου μόνο πως η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια είναι μέχρι τις 18/10.
σου εχει ερθει μνμ για αυτη τη προωθητικη ?Έχε υπόψη σου μόνο πως η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια είναι μέχρι τις 18/10.
Ναι, μου είχε έρθει emailσου εχει ερθει μνμ για αυτη τη προωθητικη ?
Ωραια, αλλα δεν γινονται μιλια, μαλλον. Θα μαζεψω πιο γρηγορα ορφανα bonus για εισιτηρια μετα τη μπαρουφα των προθεσμιακων.Επιτέλους μετά από τις συνεχείς περικοπές, ένα δωράκι 3000 πόντων.
Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
- Επιτρέπεται μία (1) μόνο συμμετοχή ( έως 8 ΟΚΤ), που αντιστοιχεί σε ένα (1) μόνο Δώρο , το οποίο και θα αποδοθεί το αργότερο ως 8 ΝΟΕ.
σου μπηκαν οι ποντοι η περιμενεις ακομα?Επιτέλους μετά από τις συνεχείς περικοπές, ένα δωράκι 3000 πόντων.
- Επιτρέπεται μία (1) μόνο συμμετοχή ( έως 8 ΟΚΤ), που αντιστοιχεί σε ένα (1) μόνο Δώρο , το οποίο και θα αποδοθεί το αργότερο ως 8 ΝΟΕ.
Τα Δώρα των Bonus Πόντων θα αποδοθούν το αργότερο έναν (1) μήνα μετά τη λήξη της Διάρκειας της Ενέργειας, δηλαδή το αργότερο έως τις 08 Νοεμβρίου 2023, στον ενιαίο λογαριασμό πόντων (My Bonus λογαριασμό) των Πελατών και σε τυχαία Bonus Κάρτα που περιλαμβάνεται στον εν λόγω λογαριασμό πόντων για όσους Πελάτες κατέχουν περισσότερες Bonus Κάρτες κατά τον παραπάνω χρόνο απόδοσης των Δώρωνσου μπηκαν οι ποντοι η περιμενεις ακομα?
το ειδα αλλα λεει το αργοτερο και λεω μηπως μπουν νωριτεραΤα Δώρα των Bonus Πόντων θα αποδοθούν το αργότερο έναν (1) μήνα μετά τη λήξη της Διάρκειας της Ενέργειας, δηλαδή το αργότερο έως τις 08 Νοεμβρίου 2023, στον ενιαίο λογαριασμό πόντων (My Bonus λογαριασμό) των Πελατών και σε τυχαία Bonus Κάρτα που περιλαμβάνεται στον εν λόγω λογαριασμό πόντων για όσους Πελάτες κατέχουν περισσότερες Bonus Κάρτες κατά τον παραπάνω χρόνο απόδοσης των Δώρων
Πόσο τα βαριέμαι αυταΕπιτέλους μετά από τις συνεχείς περικοπές, ένα δωράκι 3000 πόντων.
"Σας αγαπω, θελω να με υιοθετησετε"?Πόσο τα βαριέμαι αυτα
Πείτε καμιά ιδέα, να κάνω αντιγραφούλα.
Σιγά εγώ δεν έγραψα την ιστορία της ζωής μου. Εγραψα δύο γραμμές ότι πήρα για μη απόδοση bonus πόντων, ελέγξαμε με κοπέλα και κατέγραψε το αίτημα και μου πιστωθηκαν την επόμενη μέρα. Και το έστειλα παρόμοιο και από τη γυναίκα μου και από τη μάνα μου να τσιμπήσω 9000 ποντακιαΠόσο τα βαριέμαι αυτα
Πείτε καμιά ιδέα, να κάνω αντιγραφούλα.