D
Delmem38110
Guest
δεν έχω ιδέα....Πόσοι ποντοι πιστεύεις θα σου είναι αρκετοί για ταξίδια στα επόμενα 10 χρόνια;
δεν έχω ιδέα....Πόσοι ποντοι πιστεύεις θα σου είναι αρκετοί για ταξίδια στα επόμενα 10 χρόνια;
Μονο στη ταρατσα δεν εχω βαλει. Ελεος πια με τις TV
Αν δεν έχεις στην τουαλέτα, δεν ξέρεις τι χάνεις. Η καλύτερη επένδυση είναι.Μονο στη ταρατσα δεν εχω βαλει. Ελεος πια με τις TV
Άμα κάποιος πάει στον Κωτσόβολο του αεροδρομίου Κυριακή, άραγε θα ισχύει και το Χ5; Δηλαδή με μια τηλεόραση 500 ευρώ θα δίνει 250.000 bonus πόντους;
Όχι δεν ισχύει δυστυχώς. Ισχύει όμως το κανονικό x4 στην τιμή + το x5 του αεροδρομίου στην αρχική τιμή και φυσικά τα BONUS της προσφοράς.Άμα κάποιος πάει στον Κωτσόβολο του αεροδρομίου Κυριακή, άραγε θα ισχύει και το Χ5; Δηλαδή με μια τηλεόραση 500 ευρώ θα δίνει 250.000 bonus πόντους;
Άμα είναι έτσι να πάμε να πάρουμε μια τηλεόραση και για την τουαλέτα
Μια τηλεόραση 500 ευρώ= 3 δωρεάν υπερατλαντικά. Καλό ακούγεται.
Κριμα.Όχι δεν ισχύει δυστυχώς. Ισχύει όμως το κανονικό x4 στην τιμή + το x5 του αεροδρομίου στην αρχική τιμή και φυσικά τα BONUS της προσφοράς.
= 60.000 BONUS. Άσχημα δεν τα λες...
Το x5 του αεροδρομίου δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες.Απο που ξερουμε οτι δεν ισχυει το 1×100 στο αεροδρομιο?
Πέρυσι που αγόρασα τηλεόραση με το x100 πήρα κανονικά και το x4.Ισχυεί σίγουρα αυτό που λες? ότι εκτός του 1=100 παίρνεις και το χ4?
ευχαριστώ