GKCAPO
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Έχω ακούσει από εργαζόμενο στην Υ.Π.Α. ότι οι Αερ. Εταιρείες έχουν δικαίωμα (επίσημα από την ΙΑΤΑ) να εκδίδουν κάποιο % επιπλέον εισιτηρίων, διότι έχει παρατηρηθεί στατιστικά, μη προσέλευση στην πτήση, του συγκεκριμένου % επιβατών (αυτός έλεγε για 5%, αλλά πολύ μου φάνηκε). Έτσι με συμβούλευε να προσέρχομαι όσο νωρίτερα για τσεκ-ιν....κλπ.παιδια μολισ γυρισα.. στο τσαφ τη γλυτωσα παλι απο την αλιταλια..
επιστρεφοντας απο ιταλια για θεσνικη και κανοντας τσεκιν 2 και ωρες πριν μου ειπαν πως δεν εχει θεση για μενα και ειναι γεματο το αεροπλανο και θα πεταξω αυριο.. και θα μου δωσουν αποζημιωση..
επαθα. δηλωσα οτι αυριο δουλευω ειπα το επαγγελμα μου , επεσα και σε φιλοτιμη αεροσυνοδο και καθησα μπροστα της και δεν κουνιομουν...
αρχικα μου πε να περιμενω να κανουν ολοι τσε κιν μηπως και δεν ερθει κανεις.. τελικα μετα απο 10 λεπτα μου παν οτι μου βρηκαν και πεταξα...
και να σκεφτεις οτι το εισητηριο το ειχα βγαλει πριν 3 μηνες... μεσο ιντερνετ...σε προσφορα... δεν ξερω αν εφταιγε αυτο...
παντως δεν καταλαβα γιατι δεν ειχε θεση για μενα.. μαλλον κατι γινοταν με τις ανταποκρισεις...
τελος καλο ολα καλα
λεπτομερειες για την αποδραση στην ιταλια....και το θαυμα που εζησα προσεχως....
Εδώ βέβαια ο φίλος ΦΑΜΕΚ λέει ότι πήγε 2+ ώρες άρα ...ούτε αυτό ισχύει.
Παρακαλώ τους ειδικούς (πχ Τραβελερ κ.α.) να μην είναι αυστηροί μαζί μου, για την ..."φήμη" που καταθέτω και να μας πουν ...τι ισχύει τελικά. Ευχαριστώ.