XRISTOS71
Member
samion να σε ρωτήσω κάτι : στο Κάιρο με τι εταιρεία θα πάς ?
βαλτός είσαι με το καρφί σου και μου χαλάς το ίματζ? για το χατήρι φίλων θα μπω στους πειρατές..samion να σε ρωτήσω κάτι : στο Κάιρο με τι εταιρεία θα πάς ?
βαλτός είσαι με το καρφί σου και μου χαλάς το ίματζ? για το χατήρι φίλων θα μπω στους πειρατές..
οκ οκ συγνώμη το παίρνω πίσω..να σε στείλω κι εσένα με το καπτα Μάκη Τήνο?κοίτα την φωτο στο avatar μου ...σου μοιάζω για βαλτός
εγω μια απλή ερώτηση έκανα
τέτοια τιμωρία δεν την αντέχω δείξε λίγο οίκτο κια σε μένα τον φουκαράοκ οκ συγνώμη το παίρνω πίσω..να σε στείλω κι εσένα με το καπτα Μάκη Τήνο?
Μάκης who?:roll:
τα βλέπεις? συνήθισες κι εσύ στα γρηγορα του Αιγαίου και αγνοείς ποιος είναι ο Μάκης..που παραλίγο να εδινε και τη ζωή του για τους νησιώτες μας της άγονης..Μάκης who?:roll:
τα βλέπεις? συνήθισες κι εσύ στα γρηγορα του Αιγαίου και αγνοείς ποιος είναι ο Μάκης..που παραλίγο να εδινε και τη ζωή του για τους νησιώτες μας της άγονης..
ξεφύγαμε λίγο..για να επανέλθουμε.
σύμφωνα με το τελευταιο δελτίο τύπου της ΑΖ επήλθε συμφωνία με την ADR (aeroporti di Roma) και εκπονήθηκε νέο σχέδιο για την αναδιοργάνωση των logistics της εταιρείας στο Fiumicino όπου και εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα και με τις αποσκευές (που πάντως δεν φταίει μόνο η ΑΖ) και επηρεάζουν όλο το δίκτυό της.
Άρα δηλαδή υπήρχε/υπάρχει πρόβλημα? Και οι περίφημες στατιστικές?σύμφωνα με το τελευταιο δελτίο τύπου της ΑΖ επήλθε συμφωνία με την ADR (aeroporti di Roma) και εκπονήθηκε νέο σχέδιο για την αναδιοργάνωση των logistics της εταιρείας στο Fiumicino όπου και εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα και με τις αποσκευές (που πάντως δεν φταίει μόνο η ΑΖ) και επηρεάζουν όλο το δίκτυό της.
υπήρχε και υπάρχει αλλά δεν οφείλεται μόνο στην ΑΖ. μην ξεχνάμε τη μεγάλη μεταβολή που επήλθε στην εταιρεία και τα προβλήματα που επακολουθούν σε κάθε τέτοιου είδους μετάβαση. οι δείκτες όλοι είναι σε ανοδική πορεία. το δελτίο τύπου είναι στο σαιτ της ΑΖ.Άρα δηλαδή υπήρχε/υπάρχει πρόβλημα? Και οι περίφημες στατιστικές?