• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία alitalia η ryanair??

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Επίσης οι διαφορές των loco με την alitalia συγκεκριμένα, είναι από ελάχιστες εως ανύπαρκτες, η εξής μία δηλαδή,
μου άρεσε η ανάλυση..τεκμηριωμένη με επιχειρήματα. οι ειδικοι φαίνονται με το πρώτο.:haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Mπα εγώ μιλάω για ακόμα πιο απίθανα πράγματα... για τα πρώτα φράγκα που βγάζεις, το πρώτο ίσως ταξίδι με γκόμενα στο εξωτερικό, την χαρά να κεράσεις την παρέα σου, για τέτοια απίθανα...
Μπα εγω μιλησα για τα τελειως πιθανα. Αυτα που ερχονται σε ολον μας τις ζωες με το που κλεισουμε τα 25.

Tripakias οι πολιτικές αναλύσεις σου είναι επιπέδου Καμένου... άσε τους λαϊκισμούς και προσγειώσου... όποιος είναι άνεργος και δεν έχει μια, κοιτάει να βγάλει το ξεροκόμματο και δεν σχεδιάζει ταξίδια στην Ευρώπη ούτε με την Alitalia ούτε με τον Λίγδη...
Αλλο και τουτο παλι... Οι ανεργοι δεν εχουν δικαιωμα να ταξιδευουν!
Μην πετυχω ανεργο στην Ευρωπη μονο αυτο σας λεω... Ολα στον κυριο Traveller.

Εισαι πολυ λαθος εδω. Οι ανεργοι κατα τη γνωμη ειναι η ομαδα πληθυσμου που εχει περισσοτερο απο καθε αλλη αναγκη τα ταξιδια αναψυχης. Επισης ο κοσμος δεν ταξιδευει μονο για καλοπερασει αλλα και για αλλους λογους (στο υπενθυμιζω απλως γιατι το ξερω πως το ξερεις).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
μου άρεσε η ανάλυση..τεκμηριωμένη με επιχειρήματα. οι ειδικοι φαίνονται με το πρώτο.:haha:
Σου αρεσε δεν σου αρεσε την αληθεια εγραψε ο ανθρωπος.
Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι υπαρχει και δευτερη διαφορα. Το μπισκοτακι που σου δινει η Alitalia.

thessaris

Member
Δεν είμαι ειδικός. Έχω ταξιδέψει και με alitalia και με loco. Υπάρχει κάποια άλλη διαφορά σε ταξίδι στη Ρώμη ή στο Μιλάνο μεταξύ alitalia και loco εκτός από αυτή που ανέφερα; (μην μου πεις για το τραγικό σάντουιτς της alitalia που προσφέρεται δωρεάν, έχει βρεθεί ήρωας να το φάει;)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν είμαι ειδικός. Έχω ταξιδέψει και με alitalia και με loco. Υπάρχει κάποια άλλη διαφορά σε ταξίδι στη Ρώμη ή στο Μιλάνο μεταξύ alitalia και loco εκτός από αυτή που ανέφερα; (μην μου πεις για το τραγικό σάντουιτς της alitalia που προσφέρεται δωρεάν, έχει βρεθεί ήρωας να το φάει;)
τι θα σου συμβει αν ακυρωθει, καθυστερησει η πτήση ή χαθουν, καθυστερησουν οι αποσκευές σου με low cost μπορεις να το πληροφορηθεις από άλλα θέματα. τι θα σου συμβεί με Alitalia απλά διάβασε το σαιτ της που εφαρμόζεται κατά γράμμα ότι ορίζουν οι νόμοι και οι κανονισμοί.
για το σαντουιτς, πάστες κλπ τα εχω πει 100 φορές. όποιος πειναει πληρώνει και παίρνει άλλη εταιρεία. όποιος θέλει χαμηλές τιμές, ιδίως σε βάθος χρονου με την εγγύηση μιας μεγάλης εταιρειας παίρνει Alitalia. δοκίμασε να κλείσεις τώρα τις χριστουγεννιάτικες δαικοπές σου στην Ευρώπη και θα καταλάβεις τι εννοώ. 129 Ρώμη και μπισκοτάκι ή γερμανική πάστα και 250. η επιλογή απλή.

Traveller

Member
Αλλο και τουτο παλι... Οι ανεργοι δεν εχουν δικαιωμα να ταξιδευουν!
Μην πετυχω ανεργο στην Ευρωπη μονο αυτο σας λεω... Ολα στον κυριο Traveller.

Εισαι πολυ λαθος εδω. Οι ανεργοι κατα τη γνωμη ειναι η ομαδα πληθυσμου που εχει περισσοτερο απο καθε αλλη αναγκη τα ταξιδια αναψυχης.
Τώρα κάνεις πλάκα δεν μπορεί... αν αντιμετωπίζει ο άλλος σοβαρά οικονομικά προβλήματα, του κόβουν το 1/3 του μισθού του, τον διώχνουν από την δουλειά και δεν έχει μια, η πρώτη του επιλογή είναι να πάει ταξιδάκι να ξελαμπικάρει? Ρε συ πας καλά? Κάποιοι με τα δικά σου τα μυαλά δεν είχανε μια τρέχανε να πάρουν διακοποδάνεια και τώρα είναι σε τραγική κατάσταση... κατανοώ ότι κάτι πρέπει να πεις αλλά και οι σαχλαμάρες έχουν τα όρια τους...

Επειδή το κουράσαμε και γράφεις ότι θέλεις το κόβω εδώ... είπα την άποψη μου δεν συμφωνείς, τέλος...

Μπα μην το λες καλε μου.:lol:
Η διασκεδαση και το χαμογελο(στις μερες μας ) ειναι αξιες δυσευρετες και ανεκτιμητες.:haha:
Κάνε μια προσπάθεια να μην ποστάρεις άσκοπα παντού σε παρακαλώ...

Borealis

Member
Ρε φίλε Traveller τα δύο χρόνια που σε διαβάζω ήσουν πάντα τόσο αντισυμβατικός (ακόμη και όταν ανέλυες τεχνική μαγειρέματος μανιταριών με κρασί Μπορντώ), πως τα κατάφερες να νομίζω πλέον ότι ποστάρει η μάνα μου?

Traveller

Member
Γράφω όπως θα έγραφε η μάνα σου επειδή πιστεύω ότι τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος σήμερα δεν είναι το πως θα πάει φτηνά στη Ρώμη?

Η μορφή αντίδρασης που πρέπει να υπάρχει στη σημερινή κοινωνία είναι η φυγή από την πραγματικότητα και η απόδραση με δανεικά στις εξοχές του κόσμου?

Αντισυμβατικότητα αγαπητέ είναι να δίνεις αγώνες για να κάνεις την ζωή σου και την κοινωνία καλύτερη και όχι να μετράς το τάληρο για να πας ταξίδι.

Όλοι μας έχουμε ψώνιο με τα ταξίδια κι εγώ σίγουρα πολύ περισσότερο από αυτούς που το μόνο πρόβλημά τους είναι το πως θα βρουν πτήσεις με τον Λίγδη στα 9,99?, αλλά όταν τα κοινωνικά προβλήματα διογκώνονται, κεκτημένα ετών σαρώνονται και η ίδια μας η ζωή κατεδαφίζεται το τελευταίο που θα σκεφτώ είναι το πως θα ταξιδέψω...

Αν λοιπόν η μάνα σου σκέφτεται όπως εγώ, μαγκιά της...

ANEL

Member
Ρε φίλε Traveller τα δύο χρόνια που σε διαβάζω ήσουν πάντα τόσο αντισυμβατικός (ακόμη και όταν ανέλυες τεχνική μαγειρέματος μανιταριών με κρασί Μπορντώ), πως τα κατάφερες να νομίζω πλέον ότι ποστάρει η μάνα μου?
πόσο χρονών είναι η μάνα σου??:haha:

Borealis

Member
Το ευχαριστώ ήταν για την αιτιολόγηση μιας στάσης που δεν ήσουν υποχρεωμένος να κάνεις. Διαφωνώ αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω, ας μείνει η δική σου τελευταία κουβέντα.
Λυπάμαι μόνο που το ευχαριστώ μου συνυπάρχει με αυτό του North66.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia