• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alitalia: Προσφορά για νέους 12-25 χρονών

manelaki

Member
Καποιος βολταρει στο Los Angeles και δεν ειναι εδω να την εκθιασει για αλλη μια φορα... :)

adam20dj

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Εχω φτασει την διαδικασια στην πληρωμη και ακομα δεν μου εχει ζητησει ηλικια.Εγω ειμαι 26 και ο συνεπιβατης 23.Σε περιπτωση που το κλεισω θα μου γυρισει τα λεφτα πισω η θα μ αφησει να ταξιδεψω?Εχει τυχει σε καποιον?Ευχαριστω

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καποιος βολταρει στο Los Angeles και δεν ειναι εδω να την εκθιασει για αλλη μια φορα... :)
στη χώρα λίγο βορειότερα τώρα..η προσφορά είναι λίγο πιο παλιά. που να τις βάζουμε κι όλες..να μην πω για τα 99 που έχει πλέον η Ρώμη από Αθήνα.
Εχω φτασει την διαδικασια στην πληρωμη και ακομα δεν μου εχει ζητησει ηλικια.Εγω ειμαι 26 και ο συνεπιβατης 23.Σε περιπτωση που το κλεισω θα μου γυρισει τα λεφτα πισω η θα μ αφησει να ταξιδεψω?Εχει τυχει σε καποιον?Ευχαριστω
θα σε αφήσει να ταξιδέψεις πληρώνοντας τη διαφορά από την τιμή της οικονομικής. αφού προχώρησες τη διαδικασία, διάβασε και τους όρους αυτού που κλείνεις. είναι ξεκάθαροι.

<LI class=clear>Αλλαγή ημερομηνίας κράτησης: Δωρεάν η πρώτη αλλαγή. Επόμενες αλλαγές ευρώ 50, εφ΄ όσον είναι διαθέσιμη η ίδια κατηγορία ναύλου

<LI class=clear>Επιστροφή χρημάτων: Δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου και επίναυλου καυσίμων σε περίπτωση ακύρωσης του εισιτηρίου

Alitalia also reserves the right to verify that passengers meet the criteria of eligibility for special tariffs.

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Η αλήθεια είναι ότι στις 28-9-2011 στην πολυδιαφημισμένη προσφορά, που μας ζητούσε να μείνουμε on line για έν τρίωρο, περίμενα κάτι καλύτερο από μία έκπτωση 10%.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom