• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alitalia Alitalia - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μάλιστα ... Και μεις γιατι πήραμε το σάπιο ; Αυτο το λεωφορείο προτεινες δηλαδή στο παλικάρι ; Γιατι δεν ήσουν σαφής . Διακρίνω κωλοτουμπα ;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Γιατι δεν ήσουν σαφής . Διακρίνω κωλοτουμπα ;
εγω διακρινω μια συγχυση δικη σου. καπου εχεις μπερδευτει. αυτο συμβαινει αμα εχεις πολλα στο μυαλο σου..
ρωτησε αυτο:
να παμε κάπου για φαγητό και να παμε στο αεροδρόμιο η με το τελευταίο τρένο η ταξί..!!!
και απαντησα με αυτο:
48E.απο το ιστορικό κεντρο. Λεωφορείο έχει ολο το 24ωρο. Δες Cotral πχ.
δεν σου ειναι σαφες οτι η απαντηση μου αναφερεται στην παραθεση που εκανα, επιστροφη στο αεροδρομιο? διαβασες καπου να εγραψα για συνδυασμο λεωφορειου+μετρο, λεωφορειου + προαστιακου? αλιμονο και εξαλλου μεσα στη μαυρη νυχτα τετοιος συνδυασμος δεν υφισταται.
μην το κουραζουμε αλλο..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
"σχεδον αραβικη η Alitalia"...
Συμφωνα με την βραδυνη ανακοινωση του Ansa..στην τελικη φαση των 30 ημερων εισηλθαν οι συνομιλιες..περιχαρης ο Letta στο Abu Dhabi..κανα ιταλοαραβικο λεξικο κανεις να συστησει?..
http://www.ansa.it/web/notizie/rubr...-Etihad-fase-finale-trattativa-_10002141.html

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κλαίω ..... Χαμπιμπι για λουλι λαελ ( πρεπει να αρχίσω να ξεσκονιζω τα αραβικά μου )

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πάει να βάλει τρικλοποδιά η Μέρκελ; η μου φαίνεται;
σου φαινεται...βλέπετε Μερκελ και στα ονειρα σας? υπαρχουν κι άλλες γυναικες στη Γερμανια..:D
δεν είναι η πρωτη φορα. αυτή τη φορα όμως το anti TRUST της ΕΕ δεν φαινεται να εχει αρμοδιοτητα. χωρια που το ντηλ ενδεχεται να είναι πολύ εκτεταμενο. να ξεκινα από το Fiumicino (αρχισαν οι συζητήσεις για το ιδιο το αεροδρομιο) και να φθανει ισα με το Παρίσι..

Commentando le richieste di Lufthansa, infatti, un funzionario della Commissione, ha precisato che "la base legale per il controllo della validità degli aiuti di stato esercitato dalla Commissione si riferisce esclusivamente agli aiuti dati da uno stato membro Ue". In sostanza, l'antitrust europeo non ha poteri per bloccare eventuali sussidi illegali garantiti da paesi extra Ue, come chiede Lufthansa, che accusa la compagnia di Abu Dhabi di godere di aiuti anticoncorrenziali, e per esteso teme che Alitalia possa fruire di un simile supporto in caso di alleanza con Etihad.
http://www.repubblica.it/economia/2...a_aiuti_di_stato_etihad-77661964/?ref=HREC1-2

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom