Ναι φιλε το καταλαβαμε απο την αρχη16:20 θα είμαι fco και για cdg πετάω στις 07:00 το πρωί
Eννοείται πως θα βγεις απ'το αεροδρόμιο! Τι θα κάνεις εκεί τόσες ώρες!;; Στη Ρώμη δε θα ξέρεις που να πρωτοπας και η ώρα θα περάσει πολύ γρήγορα.. Βέβαια φρόντισε στη χειραποσκευή σου να έχεις όσα πράγματα θα χρειαστείς εκείνη τη μέρα γιατί τη βαλίτσα θα την πάρεις στον τελικό προορισμό. Επίσης δες δρομολόγια τρένων/λεωφορείων για τόσο νωρίς το πρωί (εκτός αν πάρεις ταξί) για να είσαι εγκαιρα στο αεροδρόμιο για τη δεύτερη πτήση σου (υπολόγισε 1.30 -2 ώρες πριν).Αυτές τς 15 ώρες μπορώ να βγω και να πάω στη Ρώμη σωστά;
48E.απο το ιστορικό κεντρο. Λεωφορείο έχει ολο το 24ωρο. Δες Cotral πχ.Καλημέρα παιδια, καλημέρα φιλαρακι μου..!!!!!
Εχω παει Ρώμη πριν 2 χρόνια.
Αυτο σκέφτομαι και εγω, να παμε κάπου για φαγητό και να παμε στο αεροδρόμιο η με το τελευταίο τρένο η ταξί..!!!
Ξέρει κάποιος πόσο περίπου κοστίζει το ταξί; Αν θυμάμαι καλα ειναι στάνταρ η τιμή για αεροδρόμιο;
cappuccino ήπιες ή ακόμα σήμερα?Ας παρει το τρένο ρε παιδι μου 15 ώρες θα εχει στη διάθεση του , καλυτερα να "επενδύσει" τα λεφτα του σε pizza -pasta- gelato παρα να παρει ταξί
κινεζικο cappuccino ήπιες?( remember primo Maggio 2010)