• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alitalia Alitalia - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

echo2011

Member
Αυτές τς 15 ώρες μπορώ να βγω και να πάω στη Ρώμη σωστά;
Eννοείται πως θα βγεις απ'το αεροδρόμιο! Τι θα κάνεις εκεί τόσες ώρες!;; Στη Ρώμη δε θα ξέρεις που να πρωτοπας και η ώρα θα περάσει πολύ γρήγορα.. Βέβαια φρόντισε στη χειραποσκευή σου να έχεις όσα πράγματα θα χρειαστείς εκείνη τη μέρα γιατί τη βαλίτσα θα την πάρεις στον τελικό προορισμό. Επίσης δες δρομολόγια τρένων/λεωφορείων για τόσο νωρίς το πρωί (εκτός αν πάρεις ταξί) για να είσαι εγκαιρα στο αεροδρόμιο για τη δεύτερη πτήση σου (υπολόγισε 1.30 -2 ώρες πριν).
Εγώ βέβαια θα πήγαινα από αρκετά νωρίς αν δεν είχα κλείσει κάπου να διανυκτερεύσω..Ή θα έκλεινα ένα φτηνό δωμάτιο κοντά στο αεροδρόμιο για να κοιμηθώ και λίγο πριν την πτήση.

Last edited:

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλημέρα παιδια, καλημέρα φιλαρακι μου Ευαγγελία..!!!!!
Εχω παει Ρώμη πριν 2 χρόνια.
Αυτο σκέφτομαι και εγω, να παμε κάπου για φαγητό και να παμε στο αεροδρόμιο η με το τελευταίο τρένο η ταξί..!!!
Ξέρει κάποιος πόσο περίπου κοστίζει το ταξί; Αν θυμάμαι καλα ειναι στάνταρ η τιμή για αεροδρόμιο;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλημέρα παιδια, καλημέρα φιλαρακι μου..!!!!!
Εχω παει Ρώμη πριν 2 χρόνια.
Αυτο σκέφτομαι και εγω, να παμε κάπου για φαγητό και να παμε στο αεροδρόμιο η με το τελευταίο τρένο η ταξί..!!!
Ξέρει κάποιος πόσο περίπου κοστίζει το ταξί; Αν θυμάμαι καλα ειναι στάνταρ η τιμή για αεροδρόμιο;
48E.απο το ιστορικό κεντρο. Λεωφορείο έχει ολο το 24ωρο. Δες Cotral πχ.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ας παρει το τρένο ρε παιδι μου 15 ώρες θα εχει στη διάθεση του , καλυτερα να "επενδύσει" τα λεφτα του σε pizza -pasta- gelato παρα να παρει ταξί

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ας παρει το τρένο ρε παιδι μου 15 ώρες θα εχει στη διάθεση του , καλυτερα να "επενδύσει" τα λεφτα του σε pizza -pasta- gelato παρα να παρει ταξί
cappuccino ήπιες ή ακόμα σήμερα?:D
εκτος ότι πανω απο τις μισες ωρες ειναι μεταμεσονυχτιες, το τραινο σταματα στις 22.50, προτεινα ακομα πιο οικονομικη λυση, λεωφορειο που εχει ολο το 24ωρο...γιατι ως γνωστον η ζωη στη Ρωμη δεν σταματα στις 22.50...
και παρεπιπτοντως ον τοπικ...
τρεχει απο προχθες η νεα προσφορα..Βενετία 169, Τοκυο 549, Μπουενος 699..τα καλυτερα.
http://www.alitalia.com/GR_EL/special_offers/index.aspx

Last edited:
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ωχου εντάξει ας παρει το λεωφορείο ( remember primo Maggio 2010)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
κινεζικο cappuccino ήπιες?
το λεωφορειο από/για Τερμινι απο αεροδρομιο ειναι ανετο και βολικό. μην ξεχναμε οτι η Alitalia για τους επιβατες της διαθετει δικο της λεωφορειο που πας ακομα πιο ανετα, σχεδον πριβε και στη μιση τιμη απο το τραινο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom