coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
Οχι,δεν μου εφαγε λεφτα,πληρωσα με πιστωτικη μεσω του σαιτ τα μισα απο οτι ζηταγε για να αποφυγει την προμηθεια,τα υπολοιπα θα τα επερνε μετρητα μολις εφτανα εκει.Εκανα μια ερευνα και ειδα οτι εχει αρκετες ακυρωσεις και μαλιστα μερικες μολις μερες πριν φτασει ο πελατης.Εψαξα ακομα και μερικοι εχουν κι αυτοι ακυρωσεις..φαινεται κλεινουν και μετα λειτουργει καποιο ειδος πλειστηριασμου..αν βρουν παραπανω λεφτα σε ακυρωνουν με συνοπτικες διαδικασιες,σου δινει σαν παρηγορια ενα ποσο το σαιτ και τερμα.Βεβαια το ποσο λειτουργει ως τυρακι στη φακα για να κλεισεις απο κει ξανα.Εγω το εκανα πιο πολυ γιατι εκει ειχα περισσοτερες επιλογες για αυτο που ηθελα.coco αν κατάλαβα καλά ο ιδιοκτήτης σε έπεισε να του δώσεις προκαταβολικά τη μισή αξία της διαμονής και μετά ακύρωσε τη κράτηση για να σου φάει τα χρήματα; Με πιστωτική τον πλήρωσες; Δε μπορείς να καταγγείλεις με κάποιο τρόπο τη συναλλαγή; Ή να του στείλεις μήνυμα μέσω του airbnb και να ζητήσεις να σου επιστρέψει τα χρήματα σου γιατί αλλιώς θα καταγγείλεις στο site τι κάνει και θα τον διαγράψουν. Αυτός μπορεί να το έχει σύστημα και να εκμεταλλεύεται το ακίνητο του για να τραβάει χρήματα.. Προτείνω να τον καταγγείλεις στο site όπως και να'χει, θα γλιτώσεις κόσμο που μπορεί να πέσει στη παγίδα.
Βεβαια το ξεφωνημα ως σαιτ δεν το γλυτωνουν ,οπου μπορω θα τους ξεφωνησω και δεν θα τους αφησω ετσι.Αλλα αυτο οταν με το καλο επιστρεψω.Προς το παρον το μονο που ευχομαι ειναι να μη μου ξανακατσει ηε στραβη..