fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Πόσα άτομα;
https://www.airbnb.com/rooms/373070Καλησπέρα, έχει κάποιος να προτεινει κάποιο διαμέρισμα για Παρίσι σε σχετικά οικονομική τιμή;;; Θα ταξιδέψουμε Ιούλιο, και τα ξενοδοχεία μας φαίνονται αρκετά ακριβά!!!
Είναι απλό ...εαν αυτός που το νοικιάζει το δηλώνει στην εφορία είναι νόμιμο εάν όχι δεν είναι νόμιμο...βρε παιδιά ξέρει κανείς να μου πει; βλέπω εχει διαμερίσματα στην Αθήνα. Είναι νόμιμο αυτό; να νοικιάζεις το σπίτι σου με τη μερα σε τουρίστες; και καλα στο εξωτερικό υποθέτω (αν όχι σε όλες τις χώρες, σε κάποιες) είναι για να υπάρχει η ιστοσελίδα. Στην Ελλάδα; δεν θέλει άδεια από τον ΕΟΤ;
Έχω μεινει και εγώ στο εξωτερικό σε διαμέρισμα (Παρίσι και Βερολίνο) και το προτιμώ ομολογώ!!!
Συμφωνω απολυτα σ αυτό. 2 φορές έκανα κράτηση και τις 2 φορες μου το ακύρωσε ο οικοδεσπότης 10 μερες με 2 βδομαδες πριν! Προφανως δεν ειμαι κ ο ορισμος της τυχης, αλλα θελει προσοχη.Η πολιτικη ακυρωσης εκ μερους του οικοδεσποτη ειναι γελοια ,μπορει να ακυρωσει και να σου επιστρεψει τα χρηματα οποτε θελει και εσυ εχεις χρεωθει για αεροπορικα και τρεχεις τελευταια στιγμη να κανεις ταρζανιες :russianroulette:.
Γενικα το σαιτ ειναι φτιαγμενο για να βολευει τους οικοδεσποτες και οχι τους φιλοξενουμενους αυτο να το εχετε παντα στο μυαλο σας.
Για αυτό είναι καλό να υπάρχει η σωστή συνεννόηση με τον οικοδεσπότη πριν γίνει η κράτηση και να επιλέγουμε αυτούς με καλές κριτικές.Voyager1 said:Συμφωνω απολυτα σ αυτό. 2 φορές έκανα κράτηση και τις 2 φορες μου το ακύρωσε ο οικοδεσπότης 10 μερες με 2 βδομαδες πριν! Προφανως δεν ειμαι κ ο ορισμος της τυχης, αλλα θελει προσοχη.
Ξενοδοχειο, εστω κ φτηνο, κ παλι ξενοδοχειο.
Ειδικα μ αυτη που μου το ακυρωσε μολις 10 μερες πριν, είχαμε ανταλλαξει παρα πολλα μεηλ κ είχε 4μιση αστερακια... Παιζει ρολο κι ο παραγοντας τυχη, αμα δε σε θελει...Για αυτό είναι καλό να υπάρχει η σωστή συνεννόηση με τον οικοδεσπότη πριν γίνει η κράτηση και να επιλέγουμε αυτούς με καλές κριτικές.
Εγω,3 φορες εκλεισα διαμερισμα απο booking και δεν ειχα κανενα προβλημα.Συμφωνω απολυτα σ αυτό. 2 φορές έκανα κράτηση και τις 2 φορες μου το ακύρωσε ο οικοδεσπότης 10 μερες με 2 βδομαδες πριν! Προφανως δεν ειμαι κ ο ορισμος της τυχης, αλλα θελει προσοχη.
Ξενοδοχειο, εστω κ φτηνο, κ παλι ξενοδοχειο.
απο booking κ γω (φτου φτου) δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα, στην airbnb αναφερομαστε.Εγω,3 φορες εκλεισα διαμερισμα απο booking και δεν ειχα κανενα προβλημα.
Προτιμω,διαμερισμα,γιατι εχεις μεγαλυτερους χωρους και περισσοτερη ανεση.