• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Air AsiaX

varioAthens

Member
Διάβαζα σήμερα στο Internet ότι με τη συγκεκριμένη εταιρεία η πτήση για Αυστραλία (από Λονδίνο) είναι 350 ευρώ!
Είναι η γνωστή AIR ASIA? (αυτό το Χ τι είναι?).
Ενδιαφέρουσα τιμή!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
την air asia χωρίς το x την γνωρίζομε ...

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Διάβαζα σήμερα στο Internet ότι με τη συγκεκριμένη εταιρεία η πτήση για Αυστραλία (από Λονδίνο) είναι 350 ευρώ!
Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να βρώ το site της καν.
Τη γνωρίζετε την εταιρεία?? Το site της??
Μιλάμε για τη γνωστή Air Asia; Πρόσφατα άρχισε να πετάει ως το Λονδίνο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει πτήσεις Λονδίνο- Αυστραλία.

Traveller

Member
Η Air Asia X είναι θυγατρική της Air Asia για τις long πτήσεις της προς Αυστραλία, Λονδίνο, Κίνα... Χρησιμοποιεί ενα 340 και τρια 330...

Ασφαλώς και δεν υπάρχει πτήση Λονδίνο Αυστραλία... το μόνο που παίζει είναι connection στην KUL...

GTS

Member
Και να προσθέσω ότι οι τιμές για KUL δεν είναι ανταγωνιστικές των γνωστών εταιρειών.....

Constadina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί - Κουάλα Λουμπούρ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
με το θεμα του βαρους των αποσκευων τι παιζει?ειναι αυστηροι?γιατι βλεπω εξτρα χρεωσεις...χειραποσκευες επιτρεπονται?εχω κλεισει απο κουαλα για μπαλι.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Η διαφορά στο κόστος να κλείσεις 15 ή 20 κιλά είναι πολύ μικρή (στην Ταϊλάνδη οι χρεώσεις ήτανε 1 ευρώ τα 15 κιλά, 5 ευρώ τα 20 κιλά). Δεν ξέρω τι γίνεται αν τα ξεπεράσεις, εμείς είμασταν εντός ορίων. Σύμφωνα με το σάιτ τους επιτρέπεται μια χειραποσκευή διαστάσεων έώς 56cm X 36cm X 23cm και βάρους έως 7 κιλά.

Επόμενο Ταξίδι
Σε αναζήτηση
Εμείς πάντως που έχουμε κλείσει Kuala - Bali τα 15 κιλά είναι όντως 1 Ευρώ αλλά τα 20 κιλά είναι 11Ευρώ και τα 25 κιλά είναι 21 Ευρώ.

Απλά αναρωτιέμαι εάν το ψυρίζουν στα κιλά για να βγάλουν κάνα έξτρα.

Επίσης λένε ότι άμα τα κλείσεις από το site το έξτρα βάρος σου κάνουν έκπτωση 50% ενώ αν βρεθείς υπέρβαρος την στιγμή του τσεκ-ιν οι χρεώσεις είναι οι διπλές από αυτές του site.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
είναι αρκετά τυπικοί με τα κιλά. αν τα ξεπεράσεις έστω και λίγο θα σου ζητήσουν να πληρώσεις στο check in

Επόμενο Ταξίδι
Σε αναζήτηση
Παιδιά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πόσο χρόνο χρειάζεσαι για την μεταφορά από το κεντρικό αεροδρόμιο της Kuala to KLIA στο LCCT???

Έχω 3 ώρες διαφορά από το arrival στο departure της Air Asia είναι αρκετές?? Μέχρι να πάρω βαλίτσες + μεταφορά + ουρά στο LCCT??

Ευχαριστώ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα