Aerolineas Argentinas

D

Delmem38110

Guest
έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία αγοράς εισιτηρίου με αυτή την εταιρία. δέχονται ευρωπαϊκές κάρτες η πάνε στην κατηγορία Latam;

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία αγοράς εισιτηρίου με αυτή την εταιρία. δέχονται ευρωπαϊκές κάρτες η πάνε στην κατηγορία Latam;
'Εχω ταξιδέψει το 2020, απόλυτα ευχαριστημένη. Υπήρξε καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας και χάθηκε η connective, μας πλήρωσαν ξενοδοχείο, φαγητό, ταξί τα πάντα όλα!

D

Delmem38110

Guest
'Εχω ταξιδέψει το 2020, απόλυτα ευχαριστημένη. Υπήρξε καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας και χάθηκε η connective, μας πλήρωσαν ξενοδοχείο, φαγητό, ταξί τα πάντα όλα!
το εισιτήριο με αυτούς πως το αγόρασες αυτό με ενδιαφέρει.

D

Delmem38110

Guest
Κανονικά από Ελλάδα με Visa
ωραία θα περιμένω μαύρη Παρασκευή να αγοράσω ότι έχει μείνει.
ελπίζω να έχουν εκπτώσεις και εκεί. θα ενημερώσω.
μπουενος Άιρες ουσουαια 140 ευρώ το άτομο μόνο πήγαινε για Αύγουστο.
και στην πλευρά της χηλής από Πούντα αρένας, ίδια απόσταση για Σαντιάγκο 50 ευρώ. άβυσσος.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ωραία θα περιμένω μαύρη Παρασκευή να αγοράσω ότι έχει μείνει.
ελπίζω να έχουν εκπτώσεις και εκεί. θα ενημερώσω.
μπουενος Άιρες ουσουαια 140 ευρώ το άτομο μόνο πήγαινε για Αύγουστο.
και στην πλευρά της χηλής από Πούντα αρένας, ίδια απόσταση για Σαντιάγκο 50 ευρώ. άβυσσος.
Δεν είναι άβυσσος, έχει να κάνει με την ισοτιμία του ευρώ στη μαύρη αγορά της Αργεντινής, ο,τι πωλείται στην Αργεντινή αν αγοραστεί μετρητοίς με ισοτιμία πραγματικής κι όχι επίσημης αγοράς είναι φτηνό, αλλά όταν αγοράζεις με πιστωτική της έκατσες. Η Χιλή δεν έχει τέτοια θέματα, έχει σοβαρή οικονομία.

D

Delmem38110

Guest
Δεν είναι άβυσσος, έχει να κάνει με την ισοτιμία του ευρώ στη μαύρη αγορά της Αργεντινής, ο,τι πωλείται στην Αργεντινή αν αγοραστεί μετρητοίς με ισοτιμία πραγματικής κι όχι επίσημης αγοράς είναι φτηνό, αλλά όταν αγοράζεις με πιστωτική της έκατσες. Η Χιλή δεν έχει τέτοια θέματα, έχει σοβαρή οικονομία.
δεν μπορούμε να διακτινιστούμε εκεί για να αγοράσουμε τα εισιτήρια ούτε μπορούμε να περιμένουμε την τελευταία στιγμή. άρα δεν υπάρχουν επιλογές. εκτός και αν έχεις άλλη λύση.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
δεν μπορούμε να διακτινιστούμε εκεί για να αγοράσουμε τα εισιτήρια ούτε μπορούμε να περιμένουμε την τελευταία στιγμή. άρα δεν υπάρχουν επιλογές. εκτός και αν έχεις άλλη λύση.
Δεν προσφέρω λύσεις, εξήγηση προσέφερα για την απορία σου περί "αβύσσου". Αν δεν έχεις κανένα γνωστό στο Μπουένος Άιρες να τα πάρει από πρακτορείο μετρητοίς, τσου, θα πλερώ.

Last edited:
D

Delmem38110

Guest
Δεν προσφέρω λύσεις, εξήγηση προσέφερα για την απορία σου περί "αβύσσου". Αν δεν έχεις κανένα γνωστό στο Μπουένος Άριες να τα πάρει από πρακτορείο μετρητοίς, τσου, θα πλερώ.
έχω γνωστό αλλά ντρέπομαι να του ζητήσω να αγοράσει εισιτήρια για μένα και μπορεί να μην έχει λεφτά. είναι λεπτό το οικονομικό σε τέτοιες περιπτώσεις. άρα θα πλερω. 🤷‍♂️

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
Ως εταιρεία πάντως μια χαρά είναι. Έχω πετάξει Buenos Aires - Ushuaia.

Ushuaia- El Calafate , EL Calafate-Cordoba και τελικά Cordoba - Iguasu τέσσερις πτήσεις δηλαδή σε διάστημα ενός μήνα και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ένα μειονέκτημα είναι το βάρος των αποσκευών. Επιτρεπόταν 20 kg στην κάθε βαλίτσα και είχε η γυναίκα μου 17 και εγώ 23 και δεν δεχόταν να τα περάσει έτσι, έπρεπε η κάθε βαλίτσα να φτάσει τα 20. Ε κάναμε την αλλαγή και τα πέρασαν, απλά όσο να'ναι ήταν μπελαλίδικο το βάλε βγάλε

D

Delmem38110

Guest
Ως εταιρεία πάντως μια χαρά είναι. Έχω πετάξει Buenos Aires - Ushuaia.

Ushuaia- El Calafate , EL Calafate-Cordoba και τελικά Cordoba - Iguasu τέσσερις πτήσεις δηλαδή σε διάστημα ενός μήνα και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ένα μειονέκτημα είναι το βάρος των αποσκευών. Επιτρεπόταν 20 kg στην κάθε βαλίτσα και είχε η γυναίκα μου 17 και εγώ 23 και δεν δεχόταν να τα περάσει έτσι, έπρεπε η κάθε βαλίτσα να φτάσει τα 20. Ε κάναμε την αλλαγή και τα πέρασαν, απλά όσο να'ναι ήταν μπελαλίδικο το βάλε βγάλε
Τα εισιτήρια τα αγοράσατε πως; Το ταξίδι ειναι πρόσφατο;

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
Το ταξίδι ήταν Χριστούγεννα 2019-2020 δηλαδή είναι ότι πιο πρόσφατο μπορείς να βρεις πριν από τον Κόβιντ.

Δύο εισητήρια τα είχα αγοράσει από εδώ και τα άλλα δύο από εκει μετρητά. Όπως λέει και ο @Yorgos όμως η οικονομία της Αργεντινής γενικά είναι μπάχαλο. Τότε ήταν σχετικά πιο σταθερή από ότι τώρα οπότε οι τιμές δεν είχε τεράστιες διακυμάνσεις. Και η διαφορά δεν ήταν πολύ μεγάλη .

Αλλά για να καταλάβεις, στην ίδια τη χώρα οι διαφημίσεις για τα αεροπορικά εισητήρια ήταν σε Δολλάρια Αμερικής ΟΧΙ στο τοπικό νόμισμα. Αυτό γινόταν γιατί το νόμισα τους είχε τρελές διακυμάνσεις και τότε ο πληθωρισμός έπαιζε γύρω στο 30% (ενώ τώρα είναι γύρω στο 80%) οπότε αν έδιναν τιμές σε τοπικό νόμισμα μπορεί μετά από ένα μήνα , ίσως και λιγότερο, να ήταν ασύμφορη αυτή η τιμή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι το ταξί Αεροδορόμιο-Μπουένος Άιρες όταν πήγαμε κόστιζε 800 και όταν γυρνούσαμε, ένα μήνα μετά, κόστιζε 900.Ίδια διαδρομή, ανάποδη φορά...

Γενικά όμως για να επανέλθω σε αυτό που ρωτάς, αγόρασε από εδώ ΜΟΝΟ την εσωτερική πτήση που δεν πρέπει για κανένα λόγο να χάσεις. Τις υπόλοιπες απ' ευθείας από εκεί. Μη σου πω με το που θα προσγειωθείς πήγαινε σε ένα γκισέ της Aerolineas Argentinas και αγόρασέ τες κατ' ευθειαν από το αεροδρόμιο.

Και ότι άλλο θες για Ushuaia ή οπουδήποτε αλλού με ρωτάς. Είναι όλα πολύ φρέσκα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom