D
Delmem38110
Guest
έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία αγοράς εισιτηρίου με αυτή την εταιρία. δέχονται ευρωπαϊκές κάρτες η πάνε στην κατηγορία Latam;
'Εχω ταξιδέψει το 2020, απόλυτα ευχαριστημένη. Υπήρξε καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας και χάθηκε η connective, μας πλήρωσαν ξενοδοχείο, φαγητό, ταξί τα πάντα όλα!έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία αγοράς εισιτηρίου με αυτή την εταιρία. δέχονται ευρωπαϊκές κάρτες η πάνε στην κατηγορία Latam;
το εισιτήριο με αυτούς πως το αγόρασες αυτό με ενδιαφέρει.'Εχω ταξιδέψει το 2020, απόλυτα ευχαριστημένη. Υπήρξε καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας και χάθηκε η connective, μας πλήρωσαν ξενοδοχείο, φαγητό, ταξί τα πάντα όλα!
Κανονικά από Ελλάδα με Visaτο εισιτήριο με αυτούς πως το αγόρασες αυτό με ενδιαφέρει.
ωραία θα περιμένω μαύρη Παρασκευή να αγοράσω ότι έχει μείνει.Κανονικά από Ελλάδα με Visa
Δεν είναι άβυσσος, έχει να κάνει με την ισοτιμία του ευρώ στη μαύρη αγορά της Αργεντινής, ο,τι πωλείται στην Αργεντινή αν αγοραστεί μετρητοίς με ισοτιμία πραγματικής κι όχι επίσημης αγοράς είναι φτηνό, αλλά όταν αγοράζεις με πιστωτική της έκατσες. Η Χιλή δεν έχει τέτοια θέματα, έχει σοβαρή οικονομία.ωραία θα περιμένω μαύρη Παρασκευή να αγοράσω ότι έχει μείνει.
ελπίζω να έχουν εκπτώσεις και εκεί. θα ενημερώσω.
μπουενος Άιρες ουσουαια 140 ευρώ το άτομο μόνο πήγαινε για Αύγουστο.
και στην πλευρά της χηλής από Πούντα αρένας, ίδια απόσταση για Σαντιάγκο 50 ευρώ. άβυσσος.
δεν μπορούμε να διακτινιστούμε εκεί για να αγοράσουμε τα εισιτήρια ούτε μπορούμε να περιμένουμε την τελευταία στιγμή. άρα δεν υπάρχουν επιλογές. εκτός και αν έχεις άλλη λύση.Δεν είναι άβυσσος, έχει να κάνει με την ισοτιμία του ευρώ στη μαύρη αγορά της Αργεντινής, ο,τι πωλείται στην Αργεντινή αν αγοραστεί μετρητοίς με ισοτιμία πραγματικής κι όχι επίσημης αγοράς είναι φτηνό, αλλά όταν αγοράζεις με πιστωτική της έκατσες. Η Χιλή δεν έχει τέτοια θέματα, έχει σοβαρή οικονομία.
Δεν προσφέρω λύσεις, εξήγηση προσέφερα για την απορία σου περί "αβύσσου". Αν δεν έχεις κανένα γνωστό στο Μπουένος Άιρες να τα πάρει από πρακτορείο μετρητοίς, τσου, θα πλερώ.δεν μπορούμε να διακτινιστούμε εκεί για να αγοράσουμε τα εισιτήρια ούτε μπορούμε να περιμένουμε την τελευταία στιγμή. άρα δεν υπάρχουν επιλογές. εκτός και αν έχεις άλλη λύση.
έχω γνωστό αλλά ντρέπομαι να του ζητήσω να αγοράσει εισιτήρια για μένα και μπορεί να μην έχει λεφτά. είναι λεπτό το οικονομικό σε τέτοιες περιπτώσεις. άρα θα πλερω.Δεν προσφέρω λύσεις, εξήγηση προσέφερα για την απορία σου περί "αβύσσου". Αν δεν έχεις κανένα γνωστό στο Μπουένος Άριες να τα πάρει από πρακτορείο μετρητοίς, τσου, θα πλερώ.
Τα εισιτήρια τα αγοράσατε πως; Το ταξίδι ειναι πρόσφατο;Ως εταιρεία πάντως μια χαρά είναι. Έχω πετάξει Buenos Aires - Ushuaia.
Ushuaia- El Calafate , EL Calafate-Cordoba και τελικά Cordoba - Iguasu τέσσερις πτήσεις δηλαδή σε διάστημα ενός μήνα και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Ένα μειονέκτημα είναι το βάρος των αποσκευών. Επιτρεπόταν 20 kg στην κάθε βαλίτσα και είχε η γυναίκα μου 17 και εγώ 23 και δεν δεχόταν να τα περάσει έτσι, έπρεπε η κάθε βαλίτσα να φτάσει τα 20. Ε κάναμε την αλλαγή και τα πέρασαν, απλά όσο να'ναι ήταν μπελαλίδικο το βάλε βγάλε