Aeroflot Aeroflot - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

pixies

Member
Επόμενο Ταξίδι
Myanmar
Η aeroflot για Κουβα υπερατλαντικο ταξιδι πως είναι? Παλεύεται?
Aircraft: 321 &322 λεει, τι σημαινει αυτο?

Last edited:

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Ρωτάω κι εδώ μιας και μπέρδεψα τα θέματα. Θέλω να κλείσω εισιτήρια με Aeroflot για Κούβα από Κωνσταντινούπολη μέσω Μόσχας.
Η αναμονή είναι περίπου 20 ώρες. Ξέρει κάποιος να μου πει εάν θα χρειαστώ βίζα για Ρωσία;
Θα κλείσω δωμάτιο γι' αυτές τις ώρες και θέλω να γυρίσω και στη Μόσχα.

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
καταλαβα.. ξερεις αν χρειαζεται μια η δυο

AERAS

Member
χρειάζεται βίζα αν θέλεις να διανυκτερεύσεις εκτός αεροδρομίου.
μπορείς να βγάλεις transit visa που σου επιτρέπει για κάποιες ώρες την παραμονή στην χώρα αλλά όταν το είχα κοιτάξει πριν ένα έτος , για δυο άτομα transit visa μαζί με το ξενοδοχείο ήταν αρκετά χρήματα. Προτίμησα να μείνω εντός αεροδρομίου για 15-16 ώρες.

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
μπορείς να μου πεις που μπορώ να δω για transit visa;
κι εγώ για δύο άτομα ενδιαφέρομαι.

RoDiTiS

Member
Ρε παιδια, για δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω. Εχω 2 φιλαρακια που θα πεταξουν για Ελλαδα απο Αμερικη μεσω Μοσχας με Αεροφλοτ. Και εχουν φρικαρει γιατι καπου διαβασαν οτι ισως χρειαστουν travel visa. Μου ακουγεται λιγο κουφο να θες ταξιδιωτικη Βιζα για layover......... Προσπαθησα να τους πως 2-3 πραγματακια αλλα τιποτα... Εχει κανεις εμπειρια?

jimp

Member
2.10 λεπτά το μικρότερο connection με την πτήση να φτάνει από Αθήνα στο terminal F και να αναχωρεί από το D.
Απ' ότι διάβασα υπάρχει σύνδεση μεταξύ των τερματικών σταθμών με τα πόδια(αλλά και με λεωφορείο, όπως λέει στη σελίδα της η aeroflot) αλλά αυτό που δεν ξέρω είναι αν είναι αρκετός ο χρόνος, γιατί φαντάζομαι θα πρέπει να ξαναπεράσουμε από έλεγχο διαβατηρίων, έλεγχο ασφαλείας, να πάμε νωρίτερα από το transfer desk. To minimum που δίνει είναι 1 ώρα και 10 λεπτά.

Το έχει κάνει κανείς να μου πει αν ''γίνεται'' ή αν είναι μικρός ο χρόνος ή κάτι που χρειάζεται προσοχή, γενικά κάτι;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom