Aeroflot Aeroflot - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Katerina_85

New Member
Βίζα δε χρειάζεσαι, Για διαβατήριο (ή αν αρκεί ταυτότητα για τράνζιτ διέλευση από τη Ρωσία) πρέπει να ρωτήσεις την αεροπορική ή το πρακτορείο που σου εξέδωσε το εισιτήριο.
Άρα αν έχω μαζί μου το διαβατήριο είμαι οκ. Λέω να το ανανεώσω για καλό και για κακό για να μην μπλέξω σε καμία περιπέτεια στη Ρωσία.

Είναι ανθρώπινο το αεροδρόμιο αυτό; θα μπορέσω να ξαπλώσω μέχρι να περάσει η ώρα;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Άρα αν έχω μαζί μου το διαβατήριο είμαι οκ. Λέω να το ανανεώσω για καλό και για κακό για να μην μπλέξω σε καμία περιπέτεια στη Ρωσία.

Είναι ανθρώπινο το αεροδρόμιο αυτό; θα μπορέσω να ξαπλώσω μέχρι να περάσει η ώρα;
Το terminal D, στο οποίο θα περιμένεις, είναι μοντέρνο και πολυτελέστατο. Θα μπορέσεις να γεμίσεις το χρόνο σου. Τώρα, το τι συνιστά "ανθρώπινο" αεροδρόμιο για τον καθένα, είναι λίγο υποκειμενικό... τώρα για τα περί ξάπλας...: http://www.sleepinginairports.net/europe/moscow.htm#.UZ1DXEqneri

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Τεραστιο και ανθρωπινο,ευκολα αποφευγεις τα μαγαζια και βρισκεις χωρο να ξαπλωσεις .. Προσεχε μονο μην σε παραπαρει ο υπνος

flying Doc

Member
Δε βλέπω το λόγο να ταλαιπωρηθεί κάποιος για να ταξιδεψει οπουδήποτε στην Ευρώπη μέσω Μοσχας. Το να θες transit visa ή οποιαδήποτε άλλη βίζα για να μείνεις κλεισμένος σε ένα ασχημο αεροδόμιο ή να βγεις έστω και για λίγο από αυτό , σε long connections, ενώ είδικααπό Αθήνα υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ συνδυασμοί τιμών και πτήσεων.

Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι για του χρόνου στην Ασία, βρίσκω μια όντως συμφέρουσα τιμή με Aeroflot. Όμως είμαι άνθρωποο που ΔΕΝ κοιμάμαι σε αεροδρόμιο και η ιδέα και μόνο να βγάλω visa για να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου με απέτρεψε από το να διαλέξω την Aeroflot. Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι η Turkish airlines που ΟΥΤΕ βίζα απαιτει η Κων/πολη ΚΑΙ με πάνω από 10 ώρες connection η ΤΗΥ σε πάει και βόλτα στην Πόλη.

Προσωπικά, όσο υπάρχει το θέμα της βίζας για Ρωσία και μάλιστα η αντιεπιβατική πολιτική έκδοσης της (προξενείο, πρεσβεία, ταξιδιωτικός μονοπωλιακός υπερπράκτορας -ο νωον νοήτω-) με κόστος 75-100€, τότε η εταιρεία είναι στην non fly list μου...

Αν θες τη γνώμη μου, προτίμησε μια Lufthansa να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δε βλέπω το λόγο να ταλαιπωρηθεί κάποιος για να ταξιδεψει οπουδήποτε στην Ευρώπη μέσω Μοσχας. Το να θες transit visa ή οποιαδήποτε άλλη βίζα για να μείνεις κλεισμένος σε ένα ασχημο αεροδόμιο ή να βγεις έστω και για λίγο από αυτό , σε long connections, ενώ είδικααπό Αθήνα υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ συνδυασμοί τιμών και πτήσεων.

Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι για του χρόνου στην Ασία, βρίσκω μια όντως συμφέρουσα τιμή με Aeroflot. Όμως είμαι άνθρωποο που ΔΕΝ κοιμάμαι σε αεροδρόμιο και η ιδέα και μόνο να βγάλω visa για να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου με απέτρεψε από το να διαλέξω την Aeroflot. Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι η Turkish airlines που ΟΥΤΕ βίζα απαιτει η Κων/πολη ΚΑΙ με πάνω από 10 ώρες connection η ΤΗΥ σε πάει και βόλτα στην Πόλη.

Προσωπικά, όσο υπάρχει το θέμα της βίζας για Ρωσία και μάλιστα η αντιεπιβατική πολιτική έκδοσης της (προξενείο, πρεσβεία, ταξιδιωτικός μονοπωλιακός υπερπράκτορας -ο νωον νοήτω-) με κόστος 75-100€, τότε η εταιρεία είναι στην non fly list μου...

Αν θες τη γνώμη μου, προτίμησε μια Lufthansa να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Εν προκειμένω, πάντως, δε χρειάζεται transit visa (international transfer εντός του terminal D), και το connection δεν είναι long. Και να είχε visa, δε θα είχε νόημα χρονικά να κατέβει στην πόλη. Άσε που έχει ήδη κλείσει τα εισιτήρια, οπότε δεν έχει νόημα να προτείνουμε δρομολόγια με TK ή LH ή ... .

Katerina_85

New Member
Εν προκειμένω, πάντως, δε χρειάζεται transit visa (international transfer εντός του terminal D), και το connection δεν είναι long. Και να είχε visa, δε θα είχε νόημα χρονικά να κατέβει στην πόλη. Άσε που έχει ήδη κλείσει τα εισιτήρια, οπότε δεν έχει νόημα να προτείνουμε δρομολόγια με TK ή LH ή ... .
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Πήρα και ρώτησα και στην Aeroflot και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται visa αν δεν βγω από το αεροδρόμιο (δεν είχα σκοπό εξάλλου να βγω γιατί είναι λίγες οι ώρες). Επομένως μένει να ανανεώσω το διαβατήριό μου.
Οι ώρες που θα μείνω στο αεροδρόμιο είναι λίγες (5 ώρες) και οι τιμές και οι ανταποκρίσεις των άλλων αεροπορικών ήταν χάλια. Σε μερικές μάλιστα έφτανες την επόμενη μέρα. Και από θέμα κόστους, αλλά και από θέμα χρόνου, η Aeroflot πρόσφερε τις καλύτερες επιλογές.

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Σας παρακαλώ, μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας:
οι 2.25 ώρες (Διάρκεια αναμονής για επόμενη πτήση: 02:25) στο SVO, Sheremetyevo Arpt, ανάμεσα στο Αθήνα - Μόσχα, Μόσχα - Χονγκ - Κονγκ, είναι αρκετές; Σκέφτομαι ειδικά στην επιστροφή...
Ευχαριστώ
ΥΓ. το αεροπλάνο είναι 333, άρα καινούριο ...

AERAS

Member
το Πάσχα με την aeroflot πήγα Τόκιο, μια χαρά ήταν,δεν είχα κανένα θέμα,βέβαια αφού ταξίδεψα με 540€ στην Ιαπωνία τι θέμα να είχα?
Η αναμονή σου είναι πολλή καλή.
Πως και Χονγκ-Κονγκ? Είχα πάει πριν 2 χρόνια,αν χρειάζεσαι κάτι στο οποίο μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
το Πάσχα με την aeroflot πήγα Τόκιο, μια χαρά ήταν,δεν είχα κανένα θέμα,βέβαια αφού ταξίδεψα με 540€ στην Ιαπωνία τι θέμα να είχα?
Η αναμονή σου είναι πολλή καλή.
Πως και Χονγκ-Κονγκ? Είχα πάει πριν 2 χρόνια,αν χρειάζεσαι κάτι στο οποίο μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως
Το κάνω που και που (1-2 χρόνια), για έκθεση. Στα πεταχτά, 3-4 νύχτες...και πίσω. Κούραση...Όλη μέρα περπάτημα, κουβέντα, διαπραγμάτευση, παγίδες... κλπ Το βράδυ... σέκος. Ένα φαΐ και νάνι. Διαμονή στο Wan Chai, για κοντά. Το δίκλινο 150 μέσο όρο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom